default-header
HomeNieuwsPlotseling een openhartoperatie

Plotseling een openhartoperatie

AandoeningBehandelingLeefstijl

woensdag 15 juni 2022, door Hartpatiënten Nederland

Hoewel hij het op financieel vlak meer dan goed voor elkaar heeft, ging het hem qua gezondheid lang niet altijd voor de wind. Anderhalf jaar geleden moest Henk Jan Kloppenburg (35), die je misschien kent van het tv-programma 'Steenrijk, straatarm', uit het niets worden geopereerd aan zijn hart.

Henk Jan heeft in zijn leven al heel wat ondernomen. Een jaar geleden vertrok hij zelfs uit Nederland. Samen met zijn vriendin en kinderen woont hij nu in Marbella, Spanje. Henk Jan noemt het één van de beste beslissingen van zijn leven. “Altijd was ik maar bezig met werk. Ik hou van werken, maar misschien heb ik altijd wel een beetje té hard gewerkt. Een stapje terug doen kon geen kwaad. Na mijn hartproblemen besloten we dat we meer wilden genieten van het leven. Daarom wonen we nu in het buitenland. Zonder mijn hartoperatie was dat waarschijnlijk nooit gebeurd.”

----

Als lid van Hartpatiënten Nederland heeft u onbeperkte toegang tot alle Premium-artikelen op hartpatienten.nl. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is inloggen op uw profiel. Het zijn artikelen waar we trots op zijn en die we graag met u als trouwe lezer delen.