default-header
HomeNieuwsDe wet van aantrekking

De wet van aantrekking

Columns

donderdag 12 juni 2014, door Hartpatiënten Nederland

U heeft vast wel eens gehoord van ‘The Secret’, misschien zelfs het boek gelezen of de film gezien. Het was een groot succes, maar uiteindelijk toch kortstondig. Hoe komt het dat niet al uw wensen zijn uitgekomen, de dure sportwagen of die grote villa voor de meeste van ons onbereikbaar zijn gebleven?

Wat u waarschijnlijk niet weet is dat tijdens het project, om de Wet van Aantrekking aan het grote publiek bekend te maken, twee belangrijke mensen hun medewerking stop hebben gezet, omdat zij de pure betekenis hiervan uit wilden dragen.

Het gaat niet om de uiterlijke rijkdommen die we kunnen vergaren, het gaat om onze innerlijke schatten. Eigenlijk dezelfde misvatting van de vroegere alchemisten, die van het onzuivere kwikmetaal het meest zuivere metaal, namelijk goud, probeerden te maken.

----

Als lid van Hartpatiënten Nederland heeft u onbeperkte toegang tot alle Premium-artikelen op hartpatienten.nl. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is inloggen op uw profiel. Het zijn artikelen waar we trots op zijn en die we graag met u als trouwe lezer delen.