default-header

Zout, minder slecht dan gedacht?

Home Forums Bloeddruk Zout, minder slecht dan gedacht?

2 berichten aan het bekijken - 31 tot 32 (van in totaal 32)
  • Auteur
    Berichten
  • #93468 Reageer
    Hermann1001
    Gast

    Een voordracht van Udo Pollmer (Duitstalig) – Es spricht der Lebensmittelchemiker Udo Pollmer, wissenschaftlicher Leiter des Europäischen Instituts für Lebensmittel- und Ernährungswissenschaften EU.L.E. e.V. – over watervergiftiging door te weinig zoutinname.

    #81623 Reageer
    Czar
    Gast

    Volgens mij is het juiste antwoord op te veel zout (NaCL): kalium.
    Als je veel drinkt heb je ook meer zout nodig, al was het maar om te kunnen plassen.
    Er is een evenwicht tussen Kalium en Natrium. We nemen tegenwoordig te weing Kalium tot ons. Vooral de mensen die smoothies nemen, weinig eten en een Natrium-arm dieet volgen. Blijf weg van dat soort gezondheidsadviezen. Gewoon normaal eten is het beste advies.

2 berichten aan het bekijken - 31 tot 32 (van in totaal 32)
Reageer op: Reactie #81623 in Zout, minder slecht dan gedacht?
Mijn informatie: