default-header

Re:Staatsinquisitie opent jacht op rokers

Home Forums Roken Staatsinquisitie opent jacht op rokers Re:Staatsinquisitie opent jacht op rokers

#82363
Anoniem
Inactief

Ik ben blij met het ingrijpen van de moderatoren en wil via deze weg toch wel openlijk een excuus maken tegenover Melanie. Het was echt niet beledigend bedoeld, hoor.

Verder heb ik even niet gepost omdat ik me toch wel aangevallen voelde door deze en gene over het enkele feit dat ik achter het rookverbod sta. Dan ben ik een egoïst en onverdraagzaam.
Ik ben hartpatient en heb echt heel veel last van rook. Daarom mijdt ik rokerige ruimtes en feestjes waar erg veel gerookt wordt. Op stap gaan is nu nog steeds erg lastig, omdat je niet weet waar nog wel en waar niet gerookt wordt. Om elke keer weer geconfronteerd te worden met kroegen waar het rookverbod gewoon aan de laars gelapt wordt, is echt niet prettig.

Ben een paar weken geleden nog eens wezen lunchen in een lunchroom. Voordat we vertrokken wilde ik nog even naar het toilet. Stonden er rondom de toiletten gewoon asbakken op tafel en mocht daar gewoon gerookt worden!!

En dat moet ik dan maar gewoon tolereren, want anders ben ik een egoïst die anderen niks gunt?

Tegen roken in kleine buurtkroegjes heb ik geen bezwaar. Behalve met dagen als nieuwjaarsnacht en carnaval, maar ja, houdt het dan maar eens tegen!