default-header

Re:Staatsinquisitie opent jacht op rokers

Home Forums Roken Staatsinquisitie opent jacht op rokers Re:Staatsinquisitie opent jacht op rokers

#82241

Ik heb de hele discussie eens doorgelezen, of eigenlijk is dat ook niet helemaal waar, want halverwege ben ik gestopt. Ik denk niet dat dit helemaal de bedoeling van het forum is, er mag best een discussie ontstaan, maar moet die zo fel en zo op de persoon. Houd het algemeen en laat iedereen zijn of haar standpunt verdedigen, maar blijf niet doorgaan over dit onderwerp, genoeg is genoeg! Wil je persoonlijk iets tegen iemand zeggen doe dit dan via de mail en houd het forum open voor de algemene discussie!
Ik denk net als Snoopy dat voor- en tegenstanders nooit tot elkaar zullen komen en in die beide groepen heb je weer de mildere mensen die eigenlijk hun schouders ophalen bij de hele discussie en een paar (ja een paar, want het gros maaakt zich echt niet zo druk over wel/niet roken) zich bij wijze van spreke de haren uit het hoofd rukken om hun gelijk te halen.
Als voorbeeld geef ik feestjes met onze (grote) vriendenkring, waar we al jaren (al lang voor de discussie over roken in de horeca begon) de afspraak hebben dat binnenshuis niet gerookt wordt, de rokers gaan op gezette tijden even naar buiten en roken daar verder, het beïnvloedt de gezelligheid binnen niet en niemand blijft weg van het feest omdat er niet gerookt mag worden! zo kan het dus ook!