default-header

deelnemers gezocht: partners van CVA getroffenen

Home Forums Wetenschappelijk onderzoek deelnemers gezocht: partners van CVA getroffenen

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #79844 Reageer
  bert
  Sleutelbeheerder

  Geachte meneer/mevrouw,

  Een onderzoeksgroep van het UMC St. Radboud en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen doen onderzoek naar zelfmanagement van mensen na een beroerte en hun partner. Vorig jaar is onderzoek gedaan bij mensen na een beroerte over zelfmanagement. Uit dit onderzoek is gebleken dat mensen na een beroerte het leven niet altijd alleen managen, maar dat hun partner hierbij een belangrijke rol speelt. Daarom willen wij ook graag de ervaring van de partner horen over zelfmanagement.

  Via deze brief willen wij u (partner van iemand die een beroerte heeft gehad) uitnodigen voor het onderzoek. Het onderzoek wordt uitgevoerd om toekomstige revalidatieprogramma’s beter aan te laten sluiten op de ervaring en mening van de mensen na een beroerte en hun partner.
  Deelname aan het onderzoek betekent dat u meedoet aan één groepsinterview. Voor het groepsinterview worden ongeveer 8-10 mensen uitgenodigd. Het groepsinterview zal plaats vinden in Deventer of Nijmegen.
  In Deventer kunt u deelnemen op woensdag 20 juni.
  In Nijmegen kunt u deelnemen op dinsdag 26 juni.
  U kunt zelf kiezen of u deel wilt nemen aan de groepsinterviews in Deventer of in Nijmegen. We starten om 19.00 uur en het interview zal maximaal twee uur duren. Voorwaarde voor deelname is dat u voor de beroerte al samenleefde met uw partner die getroffen is door een beroerte en nu nog steeds samenleeft. Daarnaast is een criterium dat uw partner die getroffen is door een beroerte in ieder geval al weer drie maanden in de thuissituatie woont. Als u deelneemt aan het onderzoek dan worden reiskosten vergoed en ontvangt u een irischeque.

  Het onderzoek wordt uitgevoerd door ongetekende Ton Satink. Ik zal tijdens dit onderzoek worden ondersteund door twee onderzoeksassistenten. Voor meer informatie of aanmelding voor dit onderzoek kunt u mailen naar: nikita_hulman@hotmail.com.

  Alvast bedankt voor uw medewerking.
  Met vriendelijke groeten,

  Nijmegen, 03 mei 2012
  Ton Satink
  Onderzoeker Hogeschool van Arnhem en Nijmegen / UMC St. Radboud

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Reageer op: deelnemers gezocht: partners van CVA getroffenen
Je informatie: