default-header

Gezocht, deelnemers onderzoek. Partners van CVA getroffenen

Home Forums Wetenschappelijk onderzoek Gezocht, deelnemers onderzoek. Partners van CVA getroffenen

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #80143 Reageer
  bert
  Sleutelbeheerder

  In het najaar start een onderzoek over Zelfmanagement na een beroerte. Het onderzoek wordt uitgevoerd door een onderzoeksgroep van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en het UMC St. Radboud.
  Na eerder al gesproken te hebben met CVA getroffenen, willen wij nu graag de mening en ervaring van de partners van CVA getroffenen over ‘zelfmanagement na een beroerte’ in kaart brengen?
  Hierbij wordt ingegaan op het zelfmanagement van de mensen die een beroerte hebben gehad, maar ook het zelfmanagement van de partner. Tevens vragen wij ons af welke begeleiding gewenst is tijdens de revalidatie en thuiskomst na een beroerte?
  Komt u uit de regio Nijmegen, Arnhem en Den Bosch? Bent u partner van iemand die is getroffen door een beroerte, en wilt u uw ervaring en mening over zelfmanagement na een beroerte delen, dan bent u van harte uitgenodigd voor deelname aan dit onderzoek.
  Deelname betekent dat u mee doet aan een éénmalig groepsinterview. Er worden per gesprek 6-8 mensen uitgenodigd, en het groepsinterview zal ca. anderhalf uur zal duren. Bij deelname worden de reiskosten vergoed.

  Voor aanmelding of vragen kunt u contact opnemen met:
  onderzoek-zelfmanagement@live.nl
  Of tussen 9.00 en 17.00 op: 0652414130

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Reageer op: Gezocht, deelnemers onderzoek. Partners van CVA getroffenen
Je informatie: