default-header

Re:Babbelbox

Home Forums Hartfalen Babbelbox Re:Babbelbox

#85671
Lisa
Deelnemer

kneusje schrijft:
[quote]
Lisa, weer hartstikke bedankt voor je duidelijke adviezen en expertise.
Het wordt tijd dat jij met al die kennis eens wat artsen bijspijkert, mens wat weet je toch veel en wat hebben wij daar veel hulp aan….! :laugh:
Petje af weer.[/quote]

Graag gedaan Eugenie 🙂

….. maar eh ik ben bang dat die artsen toch niet zullen luisteren hoor 😛
En als ze het wel doen, mogen ze er wrsch toch niet naar handelen zolang ze regulier arts zijn (als ze het wel doen worden ze vast op de vingers getikt of nog erger) …… het is triest…… er zijn reguliere artsen die menen dat vitamine D voor ouderen niet nodig is (eigen ervaring ivm mijn moeder), en dat carnitine een placebo is (zoals de arts van Margreet dus… :ohmy: ….. die zijn geen knip voor de neus waard ….. slechts slaven van de farmaceuten die zelf niet nadenken (als ik dat mag zeggen :woohoo: )

[quote]Ik ga je adviezen ter harte nemen (haha, woordspeling) en zoek een omega 3 die ik kan verdragen….[/quote]

Succes , Margreet noemde er al eentje, en ik vond nog een andere en betere bron van omega 3…. Dat is Krill olie…. ik zal er later een stukje over plaatsen in het voeding forum.
Ik had er zelf nog niets over gelezen….over die Krill bedoel ik 🙂 . Het is helaas wel weer duurder dan visolie.

Ik heb zelf visolie van Carlson Labs (visolie uit Noorwegen), en ik koop die in de VS. (130 capsules van 1000 mg voor 12,50 euro)
Bij Other ingredients staat dit:

Soft Gel Shell: Beef gelatin, glycerin, water.
Preservative-free. Cholesterol-free.

This product is regularly tested (using AOAC international protocols) for freshness, potency and purity by an independent, FDA-registered laboratory and has been determined to be fresh, fully-potent and free of detectable levels of mercury, calcium, lead, PCB’s and 28 other contaminants.

[quote]
Ik ben al eens eerder de dupe geworden van onenigheid tussen cardiologen en nu wil ik duidelijk hebben wat de voors-en tegens zijn en dan een besluit nemen.
Wel eng maar ik hoop dat mijn cardioloog het niet als een motie van wantrouwen ziet maar juist vertrouwen heb in zijn eerlijke mening…….duimen dus maar.[/quote]

Ik duim met je mee.!!….. :cheer:

Groetjes. Lisa