default-header

Op zoek naar mensen met dezelfde aandoening: IST

Home Forums Help?!? Op zoek naar mensen met dezelfde aandoening: IST

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #80622 Reageer
  bert
  Sleutelbeheerder

  8 juni zou mijn moeder geableert worden, ze zouden de sinusknoop en boezems gaan bekijken en gaan branden.

  laas heeft de operatie niet kunnen slagen, eigenlijk is alles niet meer door gegaan.

  Na 2,5 á 3 uur werd mijn moeder weer terug naar boven gebracht. Wij stonden al raar te kijken waarom ze al terug kwam omdat de operatie behoorlijk wat tijd in beslag zou nemen.

  Tijdens het opwekken (d.m.v. speciale medicatie en de catheters) konden ze precies zien waar het probleem vandaan kwam en dan op die plekken gaan branden.
  Op die manier kwamen ze erachter dat niet alleen één of paar delen, maar de hele sinusknoop niet functioneert. Een stukje branden had geen zin, de hele sinusknoop moet weggebrand worden en dan zou er plaats gemaakt worden voor een pacemaker.

  Ze hadden dit zelfs al klaargelegd inmiddels, alleen dit was toch een hele andere plan dan dat eigenlijk de bedoeling was. Niet een keuze die je zo even 1, 2, 3 maakt.

  Het komt er dus eigenlijk op neer dat haar sinusknoop weggebrand moet worden en er een pacemaker komt. Hoe, wat en wanneer dat wordt later duidelijk.

  Omdat Inappropriate Sinus Tachycardie (IST) vrij weinig voor komt en een sinusknoop die zowat niet functioneert helemaal, zijn wij benieuwd of er mensen zijn op de forum die hiermee ervaring hebben, of hetzelfde hebben.

  Veel liefs van ons -x-

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Reageer op: Op zoek naar mensen met dezelfde aandoening: IST
Je informatie: