default-header

frozen shoulder en pacemaker

Home Forums Pacemaker frozen shoulder en pacemaker

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #78913 Reageer
  bert
  Sleutelbeheerder

  beste mensen,,inmiddels weet ik iets meer alleeerst weet ik dat ik een frozen sholder heb,dat zeggen ze,was ook te zien op echo verder moet ik naar de vaatchirurg,vanwege mijn hand die paars wordten krachtverliesal drie maal terug geweest naar cardiloog ,maar steeds zeiden ze ,dat het niets was,toen maar naar de huisarts gegaan,en de huisarts heeft een echo laten maken op de hoogte waar de pacemakerdraden liggen,want daar heb ik het meeste pijnen onder mijn oksel uitsralend naar schouderbladen,en wat blijkt nu,de radioloog zegt dat ze of ontstoken zijn of er zit een abces,maar iedergeval daar zit iets wat er niet thuishoort,komt dat wel eens voor?daar komt nog bij,dat ik me ook erg moe voel,en ik kan maar twee keer de trap op lopen,heeft dit alles met elkaar te maken,en wat nu?groetjes brigitte,ps mag ik onder de ct-scan

  #83681 Reageer
  Vonne
  Gast

  Hallo Brigitte

  Ik weet niet of het een met het ander te maken heeft maar ik weet wel wat over de Frozen shoulder. Die heb ik namelijk ook en heb er vorig jaar heel veel pijn van gehad(met uitstraling naar andere plekken) en kan mijn rechterarm daardoor niet meer normaal meer gebruiken. Ik heb nog steeds veel last van tintelingen, krachtverlies en doofheid in de hand.

  Op de foto’s en echo waren verkalkingen te zien . De orthopeed zei dat er al jaren sprake moet zijn van gewrichts,pees en slijmbeursontstekingen waardoor er veel litteken weefsel is ontstaan.

  Dus ik denk dat er bij jou heel goed sprake kan zijn van een ontsteking.

  Ik hoop dat anderen je een duidelijker antwoord kunnen geven hoe het zit in verband met de pacemaker. Sterkte hoor.

  Groetjes,Yvonne

  #83686 Reageer
  Nicc
  Deelnemer

  Beste Brigitte,

  Helaas kan ik alleen antwoord geven op je vraag betreffende de CT-scan. Een CT-scan kan geen kwaad als je een pacemaker hebt. Het is de MRI-scan die niet meer uitgevoerd kan worden als je een pacemaker hebt. Dit in verband met de magnetische straling en de kracht die dit dan uitoefend op je pacemaker.
  Uit persoonlijke ervaring weet ik ook dat je niets merkt van een CT-scan als je een pacemaker hebt.
  Ik hoop dat je er iets aan hebt. Veel sterkte de komende tijd!

  Groetjes, Nicole

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Reageer op: frozen shoulder en pacemaker
Je informatie: