default-header

bh dragen na hartoperatie

Home Forums Help?!? bh dragen na hartoperatie

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #80022 Reageer
  bert
  Sleutelbeheerder

  Ik heb 7 januari een hart operatie gehad. Omdat ik maat a heb droeg ik in het ziekenhuis niks. Nu ik bijna 3 weken verder ben wil ik mijn kleren weer eens aan. Maar mag je een bh al dragen? Kan iemand mij daarmee helpen?

  Groetjes nicky

  #89313 Reageer
  nesia52
  Deelnemer

  Hoi Nicky.
  Ik kan je hiermee niet helpen, maar waarom bel je niet even naar het ziekenhuis waar je geopereerd ben, die zullen dat wel het beste weten, ik denk zelf dat een sportbeha zonder beugels misschien wel mag, want ik kan mij wel voorstellen dat beugels misschien wel pijnlijk kunnen zijn bij de wond, misschien heb je hier wat aan.
  Ik hoor het wel.
  Lieve hartegroet Nesia.

  #89314 Reageer
  ..Jacob..
  Deelnemer

  Ben dan wel een man ,maar hoop dat je er iets aan hebt.
  Technisch gezien is er niks op tegen, de wond is na 3weken al geheeld en je borstbeen is gefixeerd met ijzerdraad en ook al weer op de helft van de helingstijd.
  Maar je moet doen wat je zelf prettig vindt.
  Ik wou toen alleen maar ruime bovenkleding omdat door het opensnijden en opentrekken van de wond toch zenuwen beschadigen en daardoor vond ik het gevoel van schurende kleding op de borstkas de eerste tijd ontzettend irritant.
  Het duurt wel een paar jaar voor het gevoel weer volledig normaal is.

  #89315 Reageer
  Elsje
  Deelnemer

  Hoi Nicky,

  Je kunt inderdaad gewoon een bh dragen hoor, ik heb zelfs gewoon mijn beugel bh gedragen. Wel een oude, die nog een maatje groter was, want na de operatie heb ik altijd dat ik de eerste weken nog wat voller ben in de borstkas, door de operatie en wat vocht vasthouden. Na een paar weken kon ik dan mijn gewone maat bh weer aan. Probeer het anders gewoon even uit. Als het bij jou nog niet prettig voelt wacht je nog even. Of je koopt bij de Hema even een goedkope bh zonder beugel ( of een sport bh) die een maatje wijder is.

  Succes, en groetjes, Elsje.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Reageer op: bh dragen na hartoperatie
Je informatie: