default-header

Re:Zorg wordt te duur

Home Forums Alternatieve behandelingen Zorg wordt te duur Re:Zorg wordt te duur

#81927
Job Pieter Tent
Gast

Laten we het gewoon duidelijk en kort houden. Er hoeft geen pagina lang verhaal geschreven te worden over wie wel of niet een last voor de maatschappij is. Als we dat nader gaan beoordelen zijn het mensen die met elk pijntje naar de huisarts gaan. Mensen die niet werkelijk ziek zijn, het zich alleen wanen voor aandacht. Natuurlijk moet ik oppassen met deze uitspraak, want ook dit kan een ziekte zijn. Maar mensen die lijden aan aanstelleritus, die zijn een last voor de maatschappij.

Als we het ook gaan hebben over de ziektenkostenpremie is deze naar mijn mening door de uitspattingen van de regering te veel omhoog gegaan. Veel mensen waren tevreden over oude manier. Niet of wel particulier verzekerd. Particulieren betaalden meer, terwijl zij over het algemeen minder zorg behoefden . Nu betaalt iedereen (te) veel. Daarnaast zijn er de te riant beloonde managers. Als u bekijkt hoeveel deze in verhouding op jaarbasis verdienen en verkwanselen, ten opzichte van wat u heeft “gekost”, dan lijkt dat slechts een vissenscheet in de oceaan.

Veel verzekeraars zouden zich graag hard maken tegen de aanstelleritus lijders. Dat zou echt veel schelen. U bent geen aanstelleritus lijder. U bent het tegenovergestelde.

Ik sluit me volledig aan bij Henri Don en Jan, u bent hier een voorbeeld persoon, een ervaringsdeskundige. Iemand die hier mensen helpt en nog meer mensen zult helpen.
Het is al goed te zien dat u een grote rol speelt hier. Daar hoef ik weinig woorden aan te koppelen. Het bewijs is er…. Als we naar de statistieken kijken zien we dat u een van de meest populaire gebruikers bent. Waarom? Omdat mensen geïnteresseerd zijn in u!

U ziet zich als last, wij zien u als geschenk!