default-header

Re:Koken met minder (geen dus) verzadigde vetten.

Home Forums Recepten en tips Koken met minder (geen dus) verzadigde vetten. Re:Koken met minder (geen dus) verzadigde vetten.

#81805
Job Pieter Tent
Gast

Dag Aqua,

Ik herrinerde me toevallig dat we een reactie (op de deskundigenpagina – voeding en eetgewoonten) over oliën hebben staan op hartgenoten.nl. daar staat dat het zelfs nog beter is om kokosolie te gebruiken. In sommige gerechten is dat zeer smakelijk.
misschien kunt u het eens proberen?
hier staat het [url]http://www.hartgenoten.nl/voeding-eetgewoonten/verkeerde-olie[/url]

Tevens vind ik het bewonderingswaardig dat jullie zo strak aan dit schema houden. Nu moet ik zeggen dat ik en mijn vriendin ook vaak ongeveer hetzelfde eten op zaterdag. Stukje vlees of vis, roergebakken italiaanse groenten (in Olijfolie natuurlijk 😉 ) en gebakken krieltjes (ook in Olijfolie)

Ik ben benieuwd of meer mensen uw goede voorbeeld volgen