default-header

waak voor zelfbenoemde therapeuten

Home Forums Oproepen, interviews en enquêtes waak voor zelfbenoemde therapeuten

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #80025 Reageer
  bert
  Sleutelbeheerder

  Ik zou zo graag iedereen willen adviseren om bij de reguliere geneeskunst te blijven.
  Wederom moet ik vaststellen dat Marianneke Beurskens zich weer begeeft op het forum, soms onder de naam Abigail en nu weer onder een andere naam van haar hondje Quincy2010.
  Laat het voor iedereen een teken aan de wand zijn dat mensen telkens met andere namen berichten posten en reageren op forumberichten.

  Ze noemt zichzelf psycholoog maar is niet ingeschreven, niet afgestudeerd. Ze is van alle markten thuis en begeeft zich op meerdere gezondheidsfora. fora. Van incest, hartproblemen, kerkelijk sexueel misbruik,, rolstoelgebruikster en weer genezen, u noemt het zij heeft het. Deze dame heeft dus alle kwalen zelf gehad en verwijst meteen door naar haar eigen alternatieve praktijk.
  Velen zijn reeds gewaarschuwd en toch maakt ze slachtoffers Het is een schande dat mensen misbruik maken van de ziekte van anderen, het verdriet en de wanhoop. Mensen we hebben in Nederland zeer goede medische specialisten, natuurlijk bent u zelf verantwoordelijke voor de keuze die u maakt maar laat u door kwakzalvers niks wijsmaken.
  .

  #89339 Reageer
  Roland
  Deelnemer

  Beste hartgenoten,

  Het zal waarschijnlijk een kwestie van tijd zijn dat Marianneke Beurskens haar diensten weer gaat aanbieden en haar praktijk gaat promoten. Een tijdje geleden is het forum ‘opgeschoond’ door alle berichten van haar te verwijderen. Helaas moet ik constateren dat zij zich weer heeft aangemeld, dit keer onder de naam ‘Quincy2010’.
  Ik wil met name de nieuwkomers op dit forum waarschuwen voor deze vrouw die zich o.a uitgeeft voor psychologe.

  Groet.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Reageer op: waak voor zelfbenoemde therapeuten
Je informatie: