default-header

Straks hoofdpijn in de auto: door rekeningrijden

Home Forums Stress Straks hoofdpijn in de auto: door rekeningrijden

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #79094 Reageer
  bert
  Sleutelbeheerder

  Rekeningrijden wordt een hoofdpijndossier, in ieder geval voor electrogevoeligen.

  Binnenkort 5 miljoen mobiele zenders erbij op de Nederlandse wegen….

  Bron: Ministerie van Verkeer en Waterstaat

  Kilometerprijs

  Het kastje
  Het kastje in uw auto registreert hoeveel u in Nederland rijdt en tegen welk tarief. Dat gebeurt met behulp van satelliet technologie en GSM-techniek. Op basis van de gegevens wordt een factuur gemaakt en naar u opgestuurd. Waar u bent geweest, krijgt niemand te zien zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

  Er zijn straks meerdere providers die kastjes aanbieden, met verschillende aanvullende diensten, zoals bijvoorbeeld navigatie. Wilt u geen extra diensten, dan kan dat ook. U kiest dan voor een standaard kastje. Omdat ze moeten voldoen aan strenge eisen, mogen alleen gecertificeerde bedrijven de kastjes produceren en inbouwen. Hoe het kastje er precies uit gaat zien, wordt momenteel samen met het bedrijfsleven……?

  Voor het origineel zie:
  http://www.verkeerenwaterstaat.nl/onderwerpen/mobiliteit_en_bereikbaarheid/kilometerprijs/hoe_werkt_de_kilometerprijs/het_kastje/ .

  Bron van het bericht: http://www.stopumts.nl

  Ik heb al eerder geschreven dat ik electrogevoelig ben en dus niet blij ben met onvrijwillige, second-hand (mee)bestraling, en als rekeningrijden met een draadloos GPS kastje in elke auto doorgaat, kan ik dus ook niet meer per auto reizen…..

  Ik ben niet alleen hierin (al lijk ik hier wel de enige te zijn die gezondheidsklachten krijgt door stralingen :unsure: ) ->

  In Duitsland is recentelijk in Stuttgart een manifestatie voor stralingsvrije woongebieden gehouden.
  http://www.stopumts.nl/doc.php/Berichten%20Internationaal/4223/duitsland_manifestatie_in_stuttgart__voor_stralingsvrije_woongebieden_eclatant_succes.

  Remember:
  GSM straling laat o.a. het bloed kleveriger worden (er ontstaan zg “geldrolletjes” van elkaar klevende rode bloedcellen). Het is simpel te bewijzen onder een microscoop.
  Sticky bloed verhoogt de bloeddruk en er is meer kans op een stolsel.

  De hoogfrequente straling geeft fysieke stress in de lichaamscellen. En de stralingscocktail blijft maar toenemen door steeds meer nieuwe soorten draadloze toepassingen……

  Lisa

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Reageer op: Straks hoofdpijn in de auto: door rekeningrijden
Je informatie: