default-header

Oproep inzamelingsactie

Home Forums Oproepen, interviews en enquêtes Oproep inzamelingsactie

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #79034 Reageer
  bert
  Sleutelbeheerder

  [i]Geachte hartgenoten, dit bericht is eerder onbedoeld verwijderd en om niet langer te wachten met het plaatsen is deze via deze admin-account terug geplaatst. Excuses voor het ongemak, ook voor de onderstaande schrijfster.[/i]

  Beste forum leden,

  Mijn naam is Danique en ik ben een van de crewleden van de Dutchies love BSB organisatie. Ik ben fan van de Backstreet Boys, nu denken jullie misschien wat heeft dat met hartziektes te maken? Nou eigenlijk heel veel. Één van de leden, Brian Littrell, is geboren met een gaatje in zijn hart en daarom heeft hij de Healthy heart club for kids opgericht. Een stichting die geld inzamelt voor kinderen met een hart ziekte en natuurlijk ook voor onderzoek.

  Als backstreet boys fans steunen wij natuurlijk onze band met alles wat ze doen en zo dus ook Brian met zijn goede doel. In 2007 zijn we begonnen met de verkoop van tshirts met de tekst Dutchies Love BSB, om de fans hierbij ook een kans te geven HHC te steunen ging een deel van de opbrengsten naar HHC. Het andere deel ging naar de Dorough Lupus foundation, maar daarover later meer!

  Na het succes van de tshirts volgde er al snel truien, sleutelhangers, polsbandjes en stripboeken. Voor elk verkocht item ging er een bedrag naar HHC.
  Begin dit jaar kwam een van de forumleden met een voorstel om voor het forum een dance event te organiseren. Al gauw hadden de Dutchies love BSB crew leden bedacht om dit aan onze inzamel actie te koppelen zodat we zo nog meer geld konden op halen. Samen met de twee meiden die het dance event hadden bedacht zijn we bij elkaar gaan zitten en kwamen we op Dutchies dance 4 BSB. Voor ons een leuke dag vol met dans en gezelligheid maar het belangrijkste veel geld ophalen voor HHC en DLF.
  Op 8 maart was het zo ver en het was een groot succes, we haalden ruim 500 euro op en daarbij zit nog niet eens het geld van de andere merchandise waar ik het eerder over had.

  Van al dat geld gaat de helft naar de Healthy heart club en de andere naar Dorough Lupus Foundation. DLF is het goede doel van Howie Dorough. De dorough Lupus foundation is opgezet omdat Howie zijn zus Caroline lupus had en daaraan is overleden. DLF zet zich in om geld in te zamelen voor onderzoek naar Lupus

  Omdat het vorige dance event zo een groot succes was en we zo veel mogelijk geld voor beide doelen willen ophalen hebben we een tweede dance event georganiseerd. Deze is op 8 november en we hebben er met man en macht aan gewerkt om zoveel mogelijk activiteiten te bedenken om zoveel mogelijk geld op te halen! Zo is er een mega loterij, twee dans workshops en worden er weer polsbandjes en glowhartjes verkocht.

  Nu bedachten wij met de crew dat het ook fijn is om in Nederland diverse stichtingen rondom het hart (zoals Stichting Hartpatiënten Nederland) te laten weten waar we mee bezig zijn. Uiteindelijk gaat het geld naar onderzoek voor hartziektes en dat is wat we allemaal willen! Daarnaast zijn we ook heel druk bezig om media te regelen, aangezien het ook belangrijk is dat het meer in het nieuws komt en er meer bekendheid over komt!

  We doen het namelijk niet alleen voor de backstreet boys maar ook omdat we echt een band met deze twee doelen hebben en ons daar voor 1000% voor inzetten.

  Daarom zouden we jullie, familie en vrienden graag willen uitnodigen om 8 november op het dance event te komen! Als je al jaren danst of nog nooit hebt gedanst, je bent van harte welkom! Ook als je niet mee kan dansen maar er gewoon gezellig bij wilt zijn en twee goede doelen steunen ben je van harte welkom!
  Ook zou het heel fijn zijn als er iemand zou zijn die misschien meer over hartziektes wil en kan vertellen zodat ook de mensen die er nog niet zo veel van afweten er over geïnformeerd kunnen worden.

  Met vriendelijke groet,

  Danique

  Namens de Dutchies Love BSB crew
  Marijn, Merel, Nadine, Naomi en Natascha[color=#0000FF][/color]

  #84457 Reageer
  danique
  Deelnemer

  Bedankt voor het terug plaatsen!

  #84491 Reageer
  Job Pieter Tent
  Gast

  Hallo Hartgenoten!

  Zijn er intussen al mensen die van plan zijn om naar het Dance event te gaan?

  #84529 Reageer
  danique
  Deelnemer

  Voor aanmeldingen of meer vragen kun je mailen naar dutchiesdance4bsb@hotmail.com

  we hopen dat het event een nog groter succes word! we zitten nu op 30 aanmeldingen en het mag voor ons wel verdubbeld worden!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Reageer op: Oproep inzamelingsactie
Je informatie: