default-header

Hartfalen

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #80703 Reageer
  bert
  Sleutelbeheerder

  Patiënten met hartfalen, wij zijn op zoek naar uw hulp! 

  Voor een onderzoek naar de beleving en ervaring van de acute opname met hartfalen zijn wij op zoek naar patiënten met hartfalen die graag hun ervaring en beleving met ons willen delen. 

  Wij zijn Lydia en Gera, verpleegkunde studenten van de Viaa in Zwolle en doen onderzoek naar de beleving van hart revaliderende patiënten over de opname met hartfalen in het ziekenhuis.

  Met dit onderzoek willen wij bewustwording creëren over de beleving en ervaring van hart revaliderende patiënten van acute opname met hartfalen. Deze gegevens kunnen wij eventueel terugkoppelen naar verpleegkundigen die werkzaam zijn binnen de acute zorg. 

  Wij zouden graag door middel van een (online) interview u vragen voorleggen en wij vragen u deze naar waarheid in te vullen.  U blijft anoniem, tenzij u zelf aangeeft ons persoonlijk uw verhaal te laten doen om uw ervaring uitgebreider te vertellen. 

  Bent u bereidt om mee te werken aan ons onderzoek, stuur ons dan een mail naar: g.docter@viaa.nl en dan ontvangt u van ons de interviewvragen. 

  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,

   

   Lydia en Gera

   

  Viaa, Zwolle

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Reageer op: Hartfalen
Je informatie: