default-header

Evaluatie enquete acuut hartfalen

Home Forums Oproepen, interviews en enquêtes Evaluatie enquete acuut hartfalen

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #79484 Reageer
  bert
  Sleutelbeheerder

  Op internationale schaal worden regelmatig medische onderzoeken uitgevoerd om de wetenschap, en dus uiteindelijk patiënten, te helpen. In het onderhavige geval gaat het om de aandoening ‘acuut hartfalen’. Op lokaal niveau dienen de vragenlijsten binnen zo’n onderzoek niet alleen in de taal van het land, maar ook in begrijpelijk ‘jargon’ te worden opgesteld.

  Voor deze laatste situatie zoeken wij deelnemers die ons, vanuit hun eigen ervaring, willen helpen om te controleren of zo’n vertaalde vragenlijst ook werkelijk hout snijdt en in voor de doelgroep begrijpelijke taal is omgezet. Voorwaarde is dan ook dat de deelnemers zelf lijden aan acuut hartfalen.

  Het huidige project omvat 150 woorden en zal zo’n 20 tot 30 minuten in beslag nemen. Een deelnemer ontvangt $50 (ongeveer €38,50).

  Bent u bereid en geïnteresseerd om te helpen met dit onderzoek, reageer dan even op dit bericht zodat ik u nadere informatie kan sturen. Wij zoeken 5 proefpersonen in Nederland en 5 in België. Sluitingsdatum voor aanmelding is vrijdag 28 januari a.s.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Reageer op: Evaluatie enquete acuut hartfalen
Je informatie: