default-header

Technologische toepassingen voor hart- en vaatpatiënten

Home Forums Ik kom graag in contact met… Technologische toepassingen voor hart- en vaatpatiënten

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #80632 Reageer
  bert
  Sleutelbeheerder

  Beste allemaal,
   

  Technologie verandert steeds meer de wereld om ons heen. Ook binnen het specialisme cardiologie vinden er veel ontwikkelingen plaats op dit vlak. Denk bijvoorbeeld aan het op afstand monitoren van het hartritme en het zuurstofniveau, waarbij de arts alles op afstand in de gaten kan houden. Of telecardiologie waarbij artsen via o.a. beeldbellen zorg op afstand kunnen bieden aan patiënten.

   

  Mijn naam is Paula Maat, een vierdejaarsstudent Gezondheidszorgtechnologie aan de Avans Hogeschool in Tilburg. Voor mijn afstudeeropdracht houd ik me bezig met het onderzoeken van huidige en toekomstige technologische toepassingen op het gebied van cardiologie.

  Veel technologie wordt ontwikkeld maar verdwijnt vervolgens in de prullenbak omdat het onvoldoende aansluit bij de wensen en behoeften van hart- en vaatpatiënten. Daarom vind ik het belangrijk om me tijdens het onderzoek verder te verdiepen in deze doelgroep. Wat zijn hun wensen? En waar is echt behoefte aan? Om dat te weten te kunnen komen wil ik met belangrijke organisaties in gesprek gaan. Zo kan ik de technologieën in kaart brengen die het beste bij de hart- en vaatpatiënten passen.

   

  Zou u zin en tijd hebben om binnenkort met mij een interview te doen? Het interview zal hooguit een halfuur duren en u zou me er enorm mee helpen.

   

  Met vriendelijke groet,

  Paula Maat

  Tel: 06-30286603

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Reageer op: Technologische toepassingen voor hart- en vaatpatiënten
Je informatie: