default-header

Praeter: U bent nooit meer alleen

Home Forums Algemeen Praeter: U bent nooit meer alleen

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #80549 Reageer
  bert
  Sleutelbeheerder

  Beste Patiënten,

  Mijn naam is Arjen Landstra, 4e jaars student communicatie wetenschappen in de Universiteit van Amsterdam, samen met een team van ontwikkelaars zijn wij bezig met het ontwikkelen van een sensor die signal kan sturen naar smartdevices (smartphone, tablet, computer etc).

  Dit signaal wordt verstuurd naarmate de drager van de sensor een hartaanval heeft, hiermee willen wij voorkomen dat mensen die bijvoorbeeld in de schuur een hartaanval krijgen niet worden gevonden

  Degene die het signaal ontvangen, ontvangen doormiddel van gps de precieze locatie waar de patient ligt, de allergien die een patient heeft en kan degene audio hulp inschakelen om de patient ter plekke te kunnen helpen.

  De personen die wij willen koppelen aan de sensor als ontvanger van het signaal zijn o.a de meldkamer van ambulance, de partner van de patient, familie en bhv-ers.

  Met deze ontwikkeling willen wij hartpatiënten een stok achter de deur bezorgen zodat zij vertrouwd activiteiten alleen kunnen uitvoeren zonder bang te hoeven zijn dat ze onvindbaar zijn wanneer er een hartaanval/hartstilstand plaatsvindt.

  Om dit zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen willen wij in contact komen met u, de patient. Wij willen uw hulp voor het design en de plaatsing van de sensor, wij hebben verschillende ideen over hoe we de sensor op het lichaam van patient zouden willen bevestigen en vragen hierover uw mening.

  Als u zou willen helpen en daarmee wellicht indirect ook uzelf zou willen helpen mailt u dan naar arjenlandstra@hotmail.com. Wij zullen dan met u contact opnemen voor een kort en bondig interview.

  Alle hulp is welkom.

  Groeten,

  Arjen Landstra

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Reageer op: Praeter: U bent nooit meer alleen
Je informatie: