default-header

Even voorstellen en vragen over verslag cardioloog

Home Forums Even voorstellen Even voorstellen en vragen over verslag cardioloog

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #79374 Reageer
  bert
  Sleutelbeheerder

  Hoi allemaal,
  Ik wil graag even mijn verhaal kwijt en wie weet zijn er nog mensen die mij uit ervaring wat tips kunnen geven.
  Sinds jaren (vanaf mijn studententijd) heb ik last van het ‘overslaan’ van mijn hart.
  Ik ben nu 35. Sinds een paar maanden gebeurt het wel heel vaak. Daarom ben ik naar de huisarts gegaan (3 weken geleden) en deze stuurde mij naar het ziekenhuis waar ik een nacht heb doorgebracht ter observatie. Het volgende kwam er uit: te snelle hartslag en extra slagen. Daarom ben ik naar huis gestuurd met betablokkers (50 mg Metropolol) en afspraken voor holter en echo. Ik moest maar rustig aan doen maar me er niet te druk over maken.
  Ik heb het verslag bij de huisarts opgevraagd en daar staat het volgende in: er is sprake van sinustachycardie, PVC’s met periodes van bigeminie, IRBTB, negatieve t in V1-V2, mogelijk linker atrium dilatatie ivm m P top.
  Nou dat nergens druk over maken lukt me niet… Ik ben heel erg moe en heb af en toe nog steeds hartkloppingen en last van benauwdheid. Het werken gaat wel redelijk, maar aan het einde van de dag ben ik bekaf en heb veel klachten.
  De bovendruk is ook steeds te hoog, ondanks de medicatie. 1 oktober ga ik naar de cardioloog voor uitslagen en hoe verder.
  Ik weet dat je soms maar beter niet te veel op internet moet gaan neuzen…. maar ik wil graag alles weten en me goed voorbereiden op het gesprek met de cardioloog.
  Kunnen jullie mij tips geven? Wat zijn belangrijke vragen voor de cardioloog? Wie weet wat negatieve t in V1-V2 betekent? En IRBTB? De rest heb ik wel kunnen vinden.
  Kan dit allemaal stressgerelateerd zijn?
  Alvast bedankt voor het meedenken!!
  Groetjs, Marjan

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Reageer op: Even voorstellen en vragen over verslag cardioloog
Je informatie: