default-header

even voorstellen

Home Forums Even voorstellen even voorstellen

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Auteur
  Berichten
 • #80583 Reageer
  bert
  Sleutelbeheerder

  Hallo, ik ben Rudy 38 jaar, getrouwd en vader van 2 prachtige kindjes.

  Sinds februari 2014 ook hartpatiënt. Op een vrijdagavond werd het me erg slecht en mocht ik met de grote gele taxi mee voor een nachtje in het ziekenhuis, conclusie WPW-syndroom. ’s Morgens fietsen, de uitslag was twijfelachtig maar ik mocht gewoon naar huis( geen cardioloog gezien). Omdat we de gang van zaken eigenlijk heel raar vonden zijn we, op aanraden van een vriend, naar een ander ziekenhuis gegaan. Bij onderzoek van de cardioloog (echo en slokdarm echo) bleek dat mijn aortaklep ook nog lekt. Begin april 2014 ablatie gehad, de ritmestoornissen waren gelukkig voorbij, voor de aortaklep moet ik onder controle blijven. Helaas merkte ik met fietsen dat mijn conditie snel afnam, Begin 2015 naar Maastricht voor meer onderzoek en ja hoor lekkage was verergerd naar meer dan 45%. Helaas was de chirurg die gespecialiseerd is in deze operatie naar het UZ in Brussel verhuisd en heeft CZ geen contract met dit ziekenhuis. Na veel gemail door mij en de cardioloog na 5 maanden toestemming gekregen van CZ voor de operatie. Gelukkig zijn er in België geen lange wachttijden en kon ik me al na 2 weken melden. Operatie zeer goed verlopen, binnen 24 uur van ic af, een dag later de drain eruit en was ik al rondjes aan het lopen op de gang maar het belangrijkste is dat mijn aortaklep gerepareerd is en dat ik geen nieuwe klep heb gekregen (daarom de keuze voor Brussel). Nu rustig revalideren en hopen dat ik van de zomer weer 6000 km kan fietsen :cheer:

  Groetjes Rudy

  #93244 Reageer
  Roland
  Gast

  Hallo Rudy,

  welkom!
  Wat fijn dat je zo goed bent geholpen en dat het herstel voorspoedig verloopt. Ik hoop dat het ‘rustig’ revalideren ook lukt. Ik lees dat je al weer plannen hebt om de komende zomer 6000 km te gaan fietsen. Ik neem aan dat je dit in etappes doet…. 😉

  Succes!

  Groet van Annemarie

  #93245 Reageer
  rudybrach
  Gast

  Hallo Annemarie,

  het fietsen is inderdaad in etappes :laugh: Ben zo benieuwd hoe mijn conditie nu is.

  Groetjes Rudy

  #93246 Reageer
  Roland
  Gast

  Rudy, hoe lang duurt de revalidatie nog? Krijg je dan nog een test?

  #93248 Reageer
  rudybrach
  Gast

  Voor de revalidatie staan de “normale” 3 maanden en zoals het eruit ziet gaat me dat ook lukken. Mijn voordeel was dat mijn conditie goed was voor de operatie (3 dagen voor de operatie fietste ik nog 65 km in 2 uur) Ik ga nu 2 keer per week naar de fysio maar ik hoop dat ik snel in de “buitenwereld” mag gaan fietsen.Over een test heb ik niets gehoord. Over een goede maand krijg ik weer een echo als die goed is hoef ik over een jaar pas terug is die goed dan hoef ik pas na 4 jaar terug. Eigenlijk ben ik maar een semi hartpatiënt 😛

  #93252 Reageer
  Roland
  Gast

  Je plukt sowieso de vruchten van je sportieve levensstijl. Succes!

  #93255 Reageer
  sandrar
  Gast

  Dag Rudy

  Leve België he 😉 Je zal zeker voordeel halen uit je goede conditie! Veel succes bij de revalidatie! De motivatie zit precies al goed!!

  Groetjes
  Sandra

  #93257 Reageer
  rudybrach
  Gast

  Hallo Sandra,

  ja leve België, alleen net die week in Brussel niet, Gelukkig hebben we niets van de politie acties meegekregen en had mijn vrouw een b&b in een “goede” wijk uitgezocht.

  Groetjes
  Rudy

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
Reageer op: even voorstellen
Je informatie: