default-header

blijvend misselijk en duizelig door medicijnen

Home Forums Algemeen blijvend misselijk en duizelig door medicijnen

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Auteur
  Berichten
 • #80527 Reageer
  bert
  Sleutelbeheerder

  Ik heb nu 4 maanden geleden een hartinfarct gehad met hartstilstand , dit kwam erg onverwacht aangezien ik een erg actief en gezond leven leid ( wel soms roken ) . Eeen half jaar voor mijn infarct nog voledig getest in het ziekenhuis en zelfs extreen fit voor mijn leeftijd verklaard met een stek hart , dat is dus blijkbaar nog steeds geen garantie als het erfelijk is . Mede dankzij het snelle optreden van een omstander en het feit dat het recht naast een AED gebeurde was ik snel weer op en ook snel in het ziekenhuis waar ik werd gedottert en een stand werd geplaats . Na de operatie is het eigenlijk met mijn hart prima gegaan , geen onregelmatigheden of niets . Dus tot zover alles goed . Nu heb ik dus sinds die dag een flink aantal medicijnen , bloedverdunners/betablockers/aspirine/cholesterol . Ik blijf nu dus maar steeds misselijk en soms ook duizelig worden van die medicijnen . Ook krijg ik soms wat steken op verschillende plaatsen op de borst , heb ook al reflux problemen gehad al is dat redelijk opgelost met laurierdrop. Samen met de arts(en) al een paar veranderingen geprobeert en ook verandering in dieet enzovoort maar vooralsnog geen oplossing . Ik doe wel iedere dag weer aan fitness zoals wandelen en fietsen en dat is geen enkel probleem .
  Zijn er misschien meer mensen die met dit probleem kampen of weet misschien iemand een oplossing (heb gelukkig soms ook goede dagen)

  #92867 Reageer
  ..::Jacob::..
  Gast

  Allereerst welkom hier.
  Is je bloeddruk misschien te laag met de medicijnen?
  Kan je maag niet goed tegen de medicijnen, misschien eens vragen om een maagbeschermer.

  #92868 Reageer
  Addyvanes
  Gast

  Dank je voor het reageren .
  Heb al verschillende maagbeschermers gehad maar die leken het juist erger te maken . Ben daarna overgegaan op laurierdrop en dropwater en dat loste in ieder geval de reflux problemen op.
  Mijn bloeddruk is bij controle iedere keer perfect (was hij ook al voor het infarct overigens)

  #92870 Reageer
  brandy
  Gast

  Hoi Addy,
  ik lees dat je naast de bloedverdunners ook nog aspirine slikt,is dat niet dubbel?
  Ik moest met de aspirine stoppen zodra ik begon met acenocoumarol,heb hier zelf om gevraagd,leek me eigenlijk ook logisch..
  groetjes

  #92874 Reageer
  Addyvanes
  Gast

  Hoi Brandy

  Ik snap wat je bedoeld maar dit is wat ik vanaf dag 1 in het ziekenhuis heb gekregen en de arts heeft dat toch niet willen veranderen . Wat mij verteld word is dat de bloedverdunners voor het eerste jaar na de infarct zijn en dat daarna waarschijnlijk alleen de aspirine overblijft (en ook de cholesterol pillen)
  Wat misschien wel een deel van mijn probleem is , ik ben ook een paar keer van merk moeten veranderen . Eerst medicijnen uit de ziekenhuis apotheek , daarna ander merk uit normale apotheek , daarna weer terug thuis in Jakarta en weer andere merken .

  #92909 Reageer
  bindelsjo
  Gast

  een vervelende melding misselijk is niet leuk . verandering in tabletten kan een boos doener zijn heb ik ook gehad daarom heb ik er op gestaan de pillen die ik had van de specialist waren goed geen problemen bij verandering door apotheek met de woorden is het zelfde had ik last van maagpijn heb toen hoog op gespeeld en mijn oude pillen terug gevorderd ik moet ze toch betalen dan wil ik ze ook hebben en dat is nu nog zo ik verander niet van merk zolang ik betaal. heb nu een maag beschermer er bij om dat ik al jaren 3 pillen slik voor hart en daar gebruik ik ook maar een halve van en gaat goed . ik ben geen slikker aks niet nodig is pak ook graag producten van Vogel. had hoge bloeddruk en meteen een pil wat bleek mijn seks gevoel ging achter uit en besloot te stoppen nam van Vogel het knoflook pilletje en alles was weer als van ouds .die moet ik betalen en die anderen ook ben alleen beter en goed kopper bezig. hoop dat u wat hebt aan deze woorden, grt bindels :sick:

  #92910 Reageer
  Addyvanes
  Gast

  Dank je voor het antwoord bindels

  Het gaat momenteel gelukkig een beetje beter , heb nog wel af en toe aanvallen van misselijkheid maar gelukkig niet zo vaak meer , de steken op mijn borst heb ik nog wel regelmatig maar die komen waarschijnlijk van slokdarmspasm . Mijn hart en doorbloeding is perfect dus daar hoef ik me niet zo veel zorgen om te maken . Ik blijf nu inderdaad altijd hetzelfde merk gebruiken wat hier in indonesie makkelijker is aangezien ik het toch zelf moet betalen . Ik hoop dat het nu steeds beter zal gaan met gebruik van dezelfde merken . grt Addy

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
Reageer op: blijvend misselijk en duizelig door medicijnen
Mijn informatie: