default-header

Re:Staatsinquisitie opent jacht op rokers

Home Forums Roken Staatsinquisitie opent jacht op rokers Re:Staatsinquisitie opent jacht op rokers

#82372
Melanie
Deelnemer

Excuus geaccepteerd Lieske ik hoop dat iedereen er wat van heeft geleerd als de negatieve toon is gezet is het blijkbaar moeilijk voor iedereen om dat weer om te switchen naar een open eerlijke en respectvolle discussie.

Welnu, mijn vriendin heeft een cafe liep altijd lekker gewoon gezellig druk. Sinds de invoer van het rookverbod is het een heel stuk rustiger en zijn een groot deel van de cafe’s en uitgaansgelegenheden vaker dicht dan geopend. Zij overtreed in haar cafe ( als een van de weinige die ik tot nu toe heb gezien ) bewust wel het rookverbod. Het resultaat is dat het er nu zo ontzettend druk is dat ze persooneel extra heeft moeten aannemen. En die boete tja die maakt ze met haar winst meer dan goed!

Nogmaals wil ik aankaarten dat wanneer er zon behoefte was vanuit de niet-rokers kant om uitgaansgelegenheden te bezoeken waar zijn al deze mensen dan? Want er zijn geen rokers meer te bekennen en bijna ook geen niet -rokers……

Bovendien is het tot op heden nog redelijk weer geweest waardoor veel mensen buiten hebben gestaan maar wat gaat dat in de winter de doen ? Of met de carnaval ?

Als er zon behoefte aan was/is waarom dan niet een enkele rookvrije en enkele rooktoegstane cafe’s ? Dat was toch ook een optie geweest. Ik vind dit een vertrsrekkende maatregel waar ontzettend veel mensen de dupe van zijn. En dan heb ik het nog niet op de eerste plaats over de rokers hoor……..maar je komt wel aan het levesonderhoud van mensen die vaak hart en ziel in zon onderneming hebben gestoken.