default-header

Re:Het zit in de genen

Home Forums Genen Het zit in de genen Re:Het zit in de genen

#82267
Job Pieter Tent
Gast

Ik kan niets anders dan bevestigen wat hieronder staat.
Ik word langzaam wat boller (ik zal het zo stellen) en dan krijg je alweer de eerste opmerkingen, je moet maar wat meer gaan bewegen, sporten, minder eten.
Erg makkelijk, maar ik eet weinig, een paar boterhammen per dag en avond eten. (ok, in het weekend wil ik me wel eens laten gaan)
ik vertrek s’ochtens om kwart voor 7 en kom rond 7 a 8 weer thuis, kunt u zich voorstellen hoeveel zin ik heb om dan nog te gaan sporten? Één keer per week Salsa les vind ik wel voldoende voor nu. Gegarendeerd dat later gezegd wordt, je had maar meer moeten sporten…
Maar dit terzijde. Genen zijn inderdaad heel erg complex, alleen zijn deze nog steeds niet doorgrond. Elk stukje wetenschappelijk bewijs is te interpreteren en dat wordt dan ook gedaan met de berichten die naar buiten komen. Zoals Hieronder al gesteld wordt, het is slechts een stukje basis, die tijdens de opvoeding gemodelleerd kan worden.

Voorbeeld;

Mijn grootvader, een arrogante, verveldende man. Hij sloeg mijn vader. Mijn vader had een keer niet geluisterd naar hem en mocht zijn met zuurverdiende centen opgebouwde brommer kapot slaan met een moker… Ietwat sadistisch als je het mij vraagt.
Mijn vader daarentegen, heeft mij slecht één keer een terechte tik gegeven. Nooit heeft hij zulke dingen tegen mij gedaan. Zit het dan in de genen???