default-header
HomeNieuwsHoe gaat het nu met?

Hoe gaat het nu met?

AandoeningBehandeling

zondag 13 juni 2021, door Hartpatiënten Nederland

Eerder spraken wij met Rodney van Gelderen over zijn aangeboren hartafwijking. Rodney wordt geboren met een gaatje in het tussenschot van de hartkamers van het hart, ook wel Ventrikelseptumdefect (VSD) genoemd. Later blijkt hij ook aan levensgevaarlijke hartritmestoornissen te lijden, waarvoor hij een ICD geïmplanteerd krijgt. In ‘Hoe gaat het nu met?’ nemen wij polshoogte en stellen de vraag; hoe gaat het nu met... Rodney van Gelderen.

De inmiddels 25-jarige Rodney is Management Trainee en Teamleider IJsbaan bij Optisport Sportboulevard – het grootste multifunctionele sportcomplex in de Benelux. Hier is hij aan de slag gegaan na zijn HBO-opleiding ‘Sportmarketing & Management’, wat tevens een langgekoesterd doel van hem was: “Toen ik mijn MBO succesvol had afgerond wilde ik meer. Zodoende kwam ik uit bij deze opleiding. Na diverse leerzame ervaringen, stages (onder andere bij Excelsior Rotterdam) en projecten in het beroepenveld, ben ik in 2019 wederom afgestudeerd.”

----

Als lid van Hartpatiënten Nederland heeft u onbeperkte toegang tot alle Premium-artikelen op hartpatienten.nl. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is inloggen op uw profiel. Het zijn artikelen waar we trots op zijn en die we graag met u als trouwe lezer delen.