Oktober uitgaven HartbrugMagazine & HartbrugReizen

Onze tijdschriften HartbrugMagazine en HartbrugReizen liggen weer in de brievenbus, deze magazines worden automatisch verzonden aan donateurs die daarvoor in aanmerking komen. Klik hier om u aan te melden en ook elke twee maanden onze leuke en informatieve magazines te ontvangen!
 
HartbrugMagazine
In HartbrugMagazine geven we hartpatiënten een gezicht en doen velen, waaronder ook vaak artsen, hun verhaal. Ook berichten we op een eerlijke, positieve manier over alles wat met gezondheidsproblemen te maken heeft. In HartbrugMagazine staat onder meer een interview met acteur Roel Vanderstukken, een artikel over Tinderen met een hartprobleem, in HarteVrouw is er meer aandacht voor vrouwen die roken, en bij Young & Yearning wordt er meer verteld over een adrenalineboost.

HartbrugReizen
In ons zustertijdschrift HartbrugReizen proberen wij de bezorgdheid en twijfels over op reis gaan weg te nemen en mensen een zorgeloos vakantiegevoel te geven. Veilig, geborgen en écht niet alleen voor hartpatiënten! In deze uitgave besteden we o.a. aandacht aan winterkamperen, 10 gebedshuizen in Nederland, en (super)foods voor het hart. Daarnaast vindt u in deze uitgave het volledige reisprogramma voor 2019!
 
Bekijk hier online een voorproefje van HartbrugMagazine en van HartbrugReizen.
 
Of klik hier om een gratis proefexemplaar aan te vragen. Bij een donatie vanaf slechts € 2,10 per maand ontvangt u jaarlijks liefst 12 tijdschriften (6x HartbrugMagazine en 6x HartbrugReizen). Om vanaf nu verzekerd te zijn van toezending per post klikt u hier.
 

Geef een reactie

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Voer de CAPTCHA in om aan te tonen dat dit geen geautomatiseerde actie is.