Ritmestornis en nu hartfalen erbij

Hallo Allemaal,

Hier mijn hartverhaal. in 2002 werd bij mijn hartritmestornis ontdekt. na 3 x cadioversie geen resultaat, dus leren leven met beperking en aan de medicatie. in 2009 een voor mij 1e Tia gehad linker oog blind, gelukkig herstel na 24 uur. In 2009 diverse hartonderzoeken ter controle e.d. verder gaan met vernieuwede medicatie. 2012. Weer Tia nu halfzijdig verlamd en ook weer gelukkig hersteld aleen duurde het wat langer, enkele maanden. Daarna nooit meer de oude m.b.t. uithoudingsvermogen en kracht. 2013 nieuwe onderzoeken die duurde tot half 2014. Daar hartfalen gecontateerd, direct naar hartfalenpolie (revalidatie) e.d. maar mocht niets uithalen.

Ook nog mijn baan na 40 jaar kwijt door ontslag zonder enige vergoeding. En in 2015 na onderzoeken en revalidatie niet beter maar slechter geworden. Inmiddels in de molen van het UWV terechtgekomen. En ja. hoor ik kan zeker nog 40 uur werken afgekeurd voor 65%.

Nou zeg het maar ?

Dit is Nederland anno 2016, zorg weg, voorzieningen weg, Althans niet meer bereikbaar omdat je niet terminaal genoeg bent waardoor ze je te lang moeten uitbetalen.

Groet Pieter

 

Reacties (2)

 • afbeelding van Tulipano46
  Tulipano46

  Beste Pieter, Ik zou je graag moed willen inspreken. Eerlijk gezegd denk ik dat je dat al hebt geoond de afgelopen jaren. Mbt het UWV en de herbeoordeling, ik zou als je daar nog de energie voor hebt tegen in beroep gaan. Ik  wens je sterkte. 

  B.I. Noorlander-Heetveld

  sep 01, 2016
 • afbeelding van kokkenees
  kokkenees

  Geachte Pieter,

  wat een naar verhaal en Nederland is verworden tot een keihard land. mede door het te gemakkelijk mensen in de WAO plaatsen in de jaren 80 en 90 is dit zo geworden. ik vind het vreselijk wat u overkomt en hoop dat er iemand is die voor uw recht opkomt bij het UVW. u heeft zoveel lichamelijk ongemak dat u echt niet meer kan werken, maar in deze ratrace moet iedereen.

  ik wens u alle sterkte.

  Kokkenees

  sep 16, 2016

Geef een reactie

Plain text

 • Geen HTML toegestaan.
 • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
 • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Voer de CAPTCHA in om aan te tonen dat dit geen geautomatiseerde actie is.