default-header

Goed doel steunen als bedrijf

Home Goed doel steunen als bedrijf

Hartpatiënten Nederland zet zich al jaren voor hartpatiënten in en heeft in die tijd al heel wat resultaten behaald. Zo zijn er inmiddels veel mensen opgeleid om een Hartbewaakt Nederland te creëren, oftewel middels reanimatie onderwijs. Lees hier over onze ambities en doelen.

Hoe kun je een goed doel steunen als bedrijf?

Hartpatiënten krijgen naast het ongemak van hun ziekte, ook nog eens te maken met allerlei veranderingen in hun persoonlijke leven. Afhankelijk van de ernst van de ziekte en de soort hartziekte, kan de impact drastisch zijn. Het hele leven en die van hun naaste familieleven staat op zijn kop en moet aangepast worden. Veel bedrijven en instellingen zijn hierbij betrokken. Uiteraard de medische sector, maar indirect ook allerlei andere bedrijven, zoals de werkgever van de hartpatiënt en verzekeringsbedrijven. Wil jij een goed doel steunen als bedrijf? Besteed dan eens extra aandacht aan de hartpatiënt en hun naasten.

Bedrijven die goede doelen steunen wij waardevol

Omdat hartpatiënten het vaak al druk genoeg hebben met hun medische problemen, is het lastig als zij tegen bureaucratie, halsstarrigheid en onwetendheid stuiten van bedrijven en instellingen. Juist hiervoor is Hartpatiënten Nederland een vereniging waar zij terechtkunnen. Wij behartigen de belangen van alle hartpatiënten in Nederland. Vaak collectief en soms ook individueel. Wij informeren en ondersteunen hartpatiënten en hun familieleden, waar dit maar nodig is. Het is goed om als bedrijf eens stil te staan bij de problemen waar hartpatiënten tegenaan lopen. Behoor jij tot de bedrijven die goede doelen steunen? Dan steun je via Hartpatiënten Nederland, de meer dan 1,5 miljoen mensen die hartproblemen hebben.

Hartpatiënten Nederland is altijd blij met donaties door bedrijven

Helaas is het zo, dat Hartpatiënten Nederland geen subsidie van de overheid krijgt. Voor het voortbestaan van de vereniging, zijn wij daarom enkel afhankelijk van giften. Vele particulieren ondersteunen ons al door een donateur te zijn of door af en toe een eenmalige gift over te maken. Ook donaties door bedrijven zijn uitermate belangrijk voor ons. Als jij als bedrijf een donatie wilt overwegen, dan weet je bij ons zeker dat het geld goed wordt besteed. Wij zetten je gift in voor zinvolle activiteiten ten behoeve van de Nederlandse hartpatiënten.

Bedrijven die goede doelen steunen wij waardevol
Bedrijven die goede doelen steunen wij waardevol

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de hartzorg?