default-header

Reageer op: Hartproblemen in combinatie met longziektes, astma, COPD!

Home Forums Hart aandoening, ziekte en kwalen Hartproblemen in combinatie met longziektes, astma, COPD! Reageer op: Hartproblemen in combinatie met longziektes, astma, COPD!

#122668
Natascha
Gast

Ik heb een soort gelijk verhaal. Begon 5 jaar geled2n ongeveer met een verkoudheid daarna op 3 jaar tijd 3 x geopereerd aan poliepen in mijn neus en holtes.maar bleef zitten met een hoestprobleem en kortademigheid. Ik kan op sommige momenten 8 km wandelen aan een snel tempo maar even later kom ik de trap zelfs niet op.top of the bil nog opgenomen geworden met een hartslag van 208 per minuut waarop ze zeggen harttimestoornis. Waarvoor ik een berg pillen krijg.
In het ziekenhuis zien ze keer op keer een hoog eosinofiel gehalte in mijn bloed en ook bij de blaastest op pneumologie blijkt mijn longcapaciteit enorm gezakt. Ook de ontstekingswaarden van co2 in ademhaling waren erg hoog. Ik wordt van het kastje naar d3 muur gestuurd en iedere arts kijkt enkel naar zijn eigen domein terwijl ik denk dat alles samen hangt.iemanand een idee???