default-header

Eenmalig doneren

Home Eenmalig doneren

Hartpatiënten Nederland zet zich al jaren voor hartpatiënten in en heeft in die tijd al heel wat resultaten behaald. Zo zijn er inmiddels veel mensen opgeleid om een Hartbewaakt Nederland te creëren, oftewel middels reanimatie onderwijs. Lees hier over onze ambities en doelen.

Aan wie wil jij eenmalig doneren?

Meer dan 1,5 miljoen mensen in Nederland kampen met problemen aan hun hart. Hierdoor ontkom je er haast niet aan om iemand in je omgeving te kennen die hartpatiënt is. Je kunt natuurlijk ook zelf hartpatiënt zijn of een naast familielid heeft hartproblemen. Als je dichter bij een hartpatiënt staat, dan weet je ook, dat het hebben van hartproblemen, meer is dan de medische molen. Hartproblemen spelen door in het persoonlijke leven van de hartpatiënt. Mag je als hartpatiënt nog bepaalde sporten beoefenen of is het nog verantwoord om je huidige baan uit te oefenen? Dit zijn zomaar enkele vragen die beantwoord moeten worden en waarbij het antwoord confronterend kan zijn. Wil jij eenmalig doneren aan een goed doel? Dan zijn hartpatiënten zeker een goed doel.

Hartpatiënten Nederland voor het eenmalig doneren aan een goed doel

Wil jij eenmalig doneren aan een goed doel en kies je hiervoor Hartpatiënten Nederland? Dan help je ons voort om alle hartpatiënten in Nederland te voorzien van informatie, het signaleren van problemen waar hartpatiënten tegenaan lopen, het aanpakken daarvan en het verbinden van lotgenoten. Gelukkig kan tegenwoordig veel online, zoals de het uitbrengen van ons magazine dat zesmaal per jaar uitkomt en contacten leggen met lotgenoten via het forum. Aangezien wij een vereniging zijn zonder winstoogmerk en geen subsidie krijgen van de overheid, zijn wij volledig afhankelijk van giften. Ook jouw donatie zal zeer nodig zijn en zinvol worden gebruikt.

Kies Hartpatiënten Nederland voor het eenmalig doneren aan een goed doel

Er zijn verschillende manieren waarop je eenmalig kunt doneren aan een goed doel. Ook bij Hartpatiënten Nederland kan dit op diverse manieren. Wil jij ons blijvend steunen? Word dan donateur. Dan krijg je ook ons magazine online en/of in de brievenbus. Maar lang niet iedereen heeft behoefte aan een donateurschap. Als je een eenmalige donatie wilt doen, dan mag dit ook. Wij hebben ANBI erkenning, dus jouw donatie is fiscaal aftrekbaar.

Hartpatiënten Nederland voor het eenmalig doneren aan een goed doel
Hartpatiënten Nederland voor het eenmalig doneren aan een goed doel

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de hartzorg?