default-header
HomeNieuwsEen nieuw reisjaar met mooie bestemmingen!

Een nieuw reisjaar met mooie bestemmingen!

Columns

zaterdag 13 oktober 2018, door Hartpatiënten Nederland

Het is zover: de reizen voor 2019 zijn bekend. Vele vaste Hartbrugreizigers kijken hier altijd al naar uit, maar ik ben ervan overtuigd dat het programma ook nieuwe deelnemers zal aanspreken. Want al zeg ik het zelf: we hebben er een mooi en gevarieerd reisprogramma van weten te maken!

We bieden korte reizen aan die relatief dichtbij zijn (bijvoorbeeld de Belgische Kust, het Sauerland en Beieren), maar ook wat langere reizen naar bestemmingen iets verder weg (zoals Italië, Polen en Frankrijk, maar ook Slovenië en de Balkanlanden). Op deze manier is er een mooie balans, en voor ieder wat wils. De vakantiekriebels komen vanzelf, als u deze nieuwe uitgave doorbladert. En ik waarschuw u alvast: wees er snel bij! Vaak zijn reizen (vooral de 1-peroonskamers) snel volgeboekt, dus voorkom teleurstellingen en bel meteen naar 0900 – 4 278 278.

Wilt u niet zo lang wachten om op vakantie te gaan? Over twee weken vertrekken we naar Kroatië, en er zijn nog enkele kamers beschikbaar. Of wilt u liever in december genieten van de kerstsfeer in de Romantische Straße? Ook dat kan! In januari genieten van een aangename temperatuur in een mooie omgeving? Boek dan snel de 21-daagse overwinterreis naar Zuid-Spanje, met vertrekgarantie.

Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten (of weer terug te zien) tijdens een van onze HartbrugReizen!

Column door: Marly van Overveld


Geef een reactie