default-header

Goed doel steunen

Home Goed doel steunen

Hartpatiënten Nederland zet zich al jaren voor hartpatiënten in en heeft in die tijd al heel wat resultaten behaald. Zo zijn er inmiddels veel mensen opgeleid om een Hartbewaakt Nederland te creëren, oftewel middels reanimatie onderwijs. Lees hier over onze ambities en doelen.

Wil jij een goed doel steunen?

Als jij een goed doel wilt steunen, dan zijn er vele goede doelen waar je uit kunt kiezen. Voor veel goede doelen geldt, dat zij geheel afhankelijk zijn van giften. Andere goede doelen worden vanuit de overheid ondersteunt en er zijn zelfs goede doelen die zich laten sponsoren door bedrijven. Hartpatiënten Nederland is een goed doel voor mensen die problemen met hun hart hebben. Hartfalen en hartziektes zijn veel voorkomend in Nederland en ongetwijfeld ken je iemand in de omgeving die hier ook last van heeft. Hiermee komt dit probleem erg dichtbij. Wil je een goed doel steunen, denk dan eens aan de mensen in je directe omgeving die hartpatiënt zijn.

Waarom het steunen van goede doelen voor hartpatiënten?

Hartproblemen zijn een groot probleem in Nederland. Volgens het ministerie van Volksgezondheid, kampen ongeveer 1,6 miljoen mensen met hart- en vaatziektes. Dit is toch een behoorlijk aandeel van de Nederlandse bevolking. Daarnaast kan het iedereen treffen. Uiteraard zijn er mensen die vanwege hun levensstijl meer risico lopen, maar ook kerngezonde mensen kunnen van het ene op het andere moment met hartfalen of hartziektes te maken krijgen. Als dit je overkomt, dan heeft dit grote impact op je dagelijkse leven. In veel gevallen moet je een volledig andere levensstijl volgen en in het ergste geval je carrière opgeven. Daarom is het steunen van goede doelen, specifiek voor hartpatiënten, zeer waardevol. Hiermee help je veel hartpatiënten om hun leven weer op de rit te krijgen.

Steunen van goede doelen kan met Hartpatiënten Nederland

Hartpatiënten Nederland is een vereniging zonder winstoogmerk, die hartpatiënten ondersteuning geeft bij het verkrijgen van informatie, helpt bij begeleiding en zorgt voor lotgenotencontact. Wij zijn geheel afhankelijk van giften en daarom is het steunen van goede doelen zo belangrijk. Zonder giften komen veel hartpatiënten in de kou te staan, terwijl het soms al zo lastig is om met allerlei veranderingen te maken te krijgen. Wordt een donateur of steun ons met een losse gift, jouw gift wordt enorm gewaardeerd.

Waarom het steunen van goede doelen voor hartpatiënten?
Waarom het steunen van goede doelen voor hartpatiënten?

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de hartzorg?