default-header

Schenking goed doel

Home Schenking goed doel

Hartpatiënten Nederland zet zich al jaren voor hartpatiënten in en heeft in die tijd al heel wat resultaten behaald. Zo zijn er inmiddels veel mensen opgeleid om een Hartbewaakt Nederland te creëren, oftewel middels reanimatie onderwijs. Lees hier over onze ambities en doelen.

Doe een schenking aan een goed doel voor hartpatiënten

Misschien dat jezelf ooit getroffen bent door hartfalen of heb je een familielid die hartpatiënt is? Dan weet je ongetwijfeld wat hier allemaal bij komt kijken. Medisch ben je hier soms al erg druk mee, met regelmatige ziekenhuiscontroles en levenslang medicijnen slikken. Maar hartproblemen hebben ook grote invloed op het dagelijkse leven. Misschien moet je een dieet volgen, mag je niet meer sporten of moet je misschien zelfs je baan of studie opgeven. Dit is erg confronterend en Hartpatiënten Nederland is er dan om hartpatiënten hierbij te begeleiden. Wil je een schenking aan een goed doel doen? Denk dan eens aan de hartpatiënten in jouw omgeving.

Doe een goed doel schenking voor het werk van Hartpatiënten Nederland

De kerntaak van Hartpatiënten Nederland, is belangenbehartiging. Er zijn heel wat belangen te behartigen, want meer dan 1,5 miljoen mensen in Nederland lijden aan hartproblemen. Wij zijn op diverse vlakken actief. Zo informeren wij hartpatiënten over ontwikkelingen, signaleren wij misverstanden waar hartpatiënten tegenaan lopen, verbinden wij lotgenoten met elkaar en begeleiden wij hen die hulp nodig hebben. Voor zowel medisch, juridisch of advies over het inrichten van levensstijl, kunnen hartpatiënten bij ons aankloppen. Wij doen zeer waardevol werk en als je een goed doel schenking overweegt, dan is je gift aan ons welbesteed.

Kies voor Hartpatiënten Nederland als schenking aan een goed doel

Als jij een schenking aan een goed doel wilt doen, overweeg dan Hartpatiënten Nederland. Wij ondersteunen alle hartpatiënten in Nederland, dus ongetwijfeld ook mensen die jij in je omgeving kent en die hartpatiënt zijn. Een schenking kan op verschillende manieren. Zo kun je donateur worden, waarbij je geniet van diverse voordelen, zoals zesmaal per jaar ons magazine en ledenvoordelen op verschillende vlakken. Voor het donateurschap kun je kiezen om vriend(in), abonnee of supporter te worden. Uiteraard mag je ook altijd een losse gift doen of overweeg een schenking in je nalatenschap.

Doe een goed doel schenking voor het werk van Hartpatiënten Nederland
Doe een goed doel schenking voor het werk van Hartpatiënten Nederland

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de hartzorg?