Zondag 4 oktober vertrokken we precies op schema uit Horst voor onze reis naar Tirol met verblijf in hotel ”Goldener Hirsch” in Reutte. Wim gaf nog wat laatste aanwijzingen betreffende de veiligheid in de bus en nu dat ook geen probleem meer kon zijn, gingen we allemaal in opgewekte of misschien vroeg gewekte stemming op pad naar onze bestemming in Tirol.

"Mijn moeder en ik hebben genoten van de heerlijke vakantie naar de Italiaanse meren. Zoals mijn moeder vanochtend zei: "een heerlijke vakantie om met veel plezier aan terug te denken!"

Tirol, mijn 54ste reis. Ik was hier voor het laatst geweest met Herman in 2004, in Kirchberg.

Een aardige en gezellige stad, dicht aan de haven waar vele schepen aan en af voerden. Hier kon je vele soorten vis kopen.

München:
Ik was samen met twee dames die ik ken van de reis naar Wenen verleden jaar. Dat was gezellig!

Weer een week thuis, hoogtijd om u te laten weten dat wij hebben genoten van deze reis.

28 juni 2011
Beste mensen van Hartpatienten Nederland,
Het is vandaag precies een week geleden dat wij (mijn vrouw en ik) thuis kwamen van onze reis naar Praag.

Beste hartgenoten,
Onze reis naar Zuid-Frankrijk zullen we niet gauw vergeten, het was de 10-daagse reis met de bus naar Cote `d Azur, we hadden ons na 1 1/2 jaar geen vakantie gehad te hebben door allerlei ziekenhuisopnames enz. er erg op verheugd.

Hier vindt u de onlangs bij ons binnengekomen reacties op onze Stedenreis door Thüringen. Deze reis met hoogtepunten als bezoeken aan de steden; Gera, Weimar en Dresden en bijzondere excursies vond plaats in April.

Zeer enthousiaste chauffeur, (reisleider) Wim en Toos en Piet als zeer zorgzame begeleiders die altijd (dag en nacht) voor je klaarstaan. Wij danken u voor de prettige reis.

De kerst reis. Het was niet zo’n grote groep 27 mensen met elkaar maar heel snel ’n eenheid en dat is wel zo prettig. Ik heb dit keer voor in de bus gezeten omdat de plaats waar ik altijd zit in genomen door een andere familie.

ROERMOND – De triomfantelijke najaarszon spiegelt zich in de frisgewassen ramen van de touringcar. Dit is een dag om te juichen, om je heerlijk te voelen. Er staat immers iets moois te gebeuren! Een opwekkende herfstdag als start van een nieuw avontuur. De hemel kleurt kristalblauw, de thermometer prikt 16 graden, een stevige bries blaast de longen vol en geeft lucht. Zó’n dag dus…!

Enige reacties van onze reis naar Engeland. We hebben een geweldige vakantie gehad, we wisten niet dat het daar zo mooi was. Een prima hotel en door Wim goed voorbereid.

Hierbij een verslagje van onze reis naar Brighton. We waren jaren niet in het buitenland geweest en durfden het met medische begeleiding van Toos en Piet aan.

Het was de eerste keer dat ik met Hartpatienten op reis ging, en na een wat moeizame communicatie stapte ik met gemengde gevoelens in de bus. Al heel gauw echter, met de regie van Wim Godding, voelde ik me op mijn gemak en voelde ik een leuke vakantie tegemoet te gaan.

Van 1 tot en met 10 maart jl. ben ik in opdracht van de stichting Hartpatiënten Nederland uit Roermond met 35 gasten/reizigers naar de Costa Brava gereisd, om precies te zijn naar hotel Barcarola (Van der Valk groep) in Sant Feliu de Guixols.

De reis naar de Costa Brava was een horror-reis. We willen onze waardering uitspreken voor Piet en Toos maar ook zeer zeker voor Wim de chauffeur. Op een voortreffelijke wijze hebben zij samen de problemen vanwege de weersomstandigheden opgelost.

Mijn schoonzusje heeft hartproblemen en zo kwam zij met hartbrugreizen in contact. Mijn broer, de man van Agnes en ik schoonzus mochten ook mee. Op 6 juni stapten wij in de bus bij v.d. Munckhoff in Horst.

Pagina's