quiche

Zo bakt u een gezonde quiche

Een hartige taart is lekker, maar het bladerdeeg is misschien wel een érg vette keuze. U kunt ook zelf deeg voor een hartige taart maken. Neem daarvoor 225 gram kwark en roer dit los met 3 eetlepels olijfolie. Zeef er 225 gram bloem (of half boem, half volkorenmeel) en eventueel wat zout boven en roer goed door. Kneed er met koele handen snel een soepel deeg van en bekleed een ingevette taartvorm met het deeg. 
Voeg de vulling toe en bak 40 minuten in een oven van 200 graden. Lekker met paprika en zalm, of prei en geraspte kaas, of broccoli met geitenkaas en hazelnoten.

Reacties (1)

  • afbeelding van schaafsma
    schaafsma ( )

    Vraag, de grote van de vorm.
    en recept van de aanbevolen vullingen, hoeveelheden.

    jan 23, 2019

Geef een reactie

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Voer de CAPTCHA in om aan te tonen dat dit geen geautomatiseerde actie is.