default-header
HomeNieuwsWebinar: Voel je ook 10 jaar jonger!

Webinar: Voel je ook 10 jaar jonger!

Leefstijl

woensdag 5 januari 2022, door Hartpatiënten Nederland

Goede voornemens waar u écht iets aan heeft? Begin 2022 goed en meld u aan voor ons webinar! Dit vindt plaats op dinsdag 11 januari 2022, om 20.00 uur. We gaan in gesprek met Daan de Wit, onderzoeksjournalist en auteur. Hierbij staat het belang van gezonde voeding centraal.

Een gezonde leefstijl kan van grote invloed zijn op uw gezondheid. Jan van Overveld, voorzitter van Hartpatiënten Nederland, deelt zijn persoonlijke verhaal. Een andere leefstijl zorgde voor meer grip op zijn gezondheid, mede dankzij het werk van Daan. Dit resulteerde niet alleen in het afbouwen van medicijnen; ook voelt hij zich 10 jaar jonger!

Het wordt steeds duidelijker dat wij anders moeten eten. Ook voor de komende periode waarin we weer geconfronteerd worden met griep, de opnieuw opgelaaide coronagolf en waarschijnlijk nieuwe virussen en virusvarianten. Door een gezond eetpatroon wapen je jezelf ook beter tegen virussen en verbeter je je weerstand en immuunsysteem. Daan heeft zich in deze onderwerpen verdiept en vertelt er over op een heel toegankelijke manier.

Daan de Wit heeft diverse boeken op zijn naam staan, waaronder Weet wat je eet – gezond eten op basis van de oudste kennis en de nieuwste wetenschap. Eerder waren wij altijd in de veronderstelling dat ons eetpatroon gezond was. Maar wat is gezond? In een supermarkt bijvoorbeeld, is over alles nagedacht en voor veel mensen, inclusief hun gezondheid, pakt dat niet goed uit. Dat is niet nodig, laat Daan zien. Hij bespreekt wat gezond lijkt, maar het niet is. Ook laat hij zien waar de winst is te behalen.

Daan geeft tijdens dit webinar achtergrondinformatie over hart- en vaatziekten en de meest gezonde leefstijl.

Benieuwd? Schrijf u snel in, vol = vol!