default-header
HomeNieuwsWebinar: als het leven stilstaat

Webinar: als het leven stilstaat

Webinar

vrijdag 9 december 2022, door Hartpatiënten Nederland

Op woensdag 11 januari 2023 om 20.00 uur organiseren wij een interessant webinar met hartchirurg Ehsan Natour. Hierin maken wij kennis met hem, en bespreken we het onderwerp ‘als het leven stilstaat’.

Doodsangst. Dat is het gevoel waarmee hartpatiënten de operatiekamer ingaan. Ze zijn in shock. Soms proberen ze nog snel een afspraakje met God te maken. “Als ik dit overleef, beloof ik dit en dat…”. De operatie werpt zijn schaduw ver vooruit. “Als je bij de hartchirurg zit die je uitlegt wat je te wachten staat, hoor je niks van wat die man zegt. Je bent in shock. Eenmaal thuis kun je niet navertellen wat er gebeurd is.”

Ehsan Natour is ervan overtuigd dat er veel te weinig aandacht is voor de emoties van hartpatiënten voor en na de operatie. Hij schreef hier zelfs een boek over: Als het leven stilstaat.

Dit thema belichten we uitgebreid in het webinar. Ook bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen hierover. Vragen kunnen van tevoren worden gemaild naar info@hartpatienten.nl of tijdens het webinar gesteld worden in de live chat.

Het webinar vindt plaats op woensdag 11 januari om 20.00 uur.

Dit jaar organiseren we diverse interessante webinars waarbij gevarieerde onderwerpen centraal staan. Vriend(inn)en, abonnees en supporters van HPNL kunnen hieraan deelnemen. Lees hier meer informatie over de mogelijkheden. Ter introductie kunt u dit webinar geheel gratis volgen.

Schrijf u nu in voor dit webinar en wees er snel bij; er zijn maar een beperkt aantal plaatsen vrij!

LET OP: VOL = VOL en inschrijven = noodzakelijk!

Hopelijk tot 11 januari!

Schrijf u hier in.

Team Hartpatiënten Nederland

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de hartzorg?