Gekookte krieltjes in de schil met groene asperges, hardgekookt ei, stukjes zalm en verse dille met een mosterd-dilledressing, lentesalades

Vier het voorjaar met salades

Met verse lentesalades vier je het voorjaar. Stevige winterkost maakt immers ruim baan voor frisse voorjaarssmaken. Smul van de smaak van verse spinazie, pittige radijs, romige asperges, malse tuinbonen, knapperige raapstelen, allemansvriend komkommer of frisse sla. Met voorjaarsfruit zoals aardbeien geeft u salade een kleurrijk tintje.
 
Lekkere combi’s voor een lunchsalade of bijgerecht bij de avondmaaltijd:
  • Gekookte krieltjes in de schil met groene asperges, hardgekookt ei, stukjes zalm en verse dille met een mosterd-dilledressing
  • Raapstelen, radijs, appel, mosterd, verse geitenkaas en een dressing van olie, mosterd en azijn
  • Plakken gegrilde courgette, doperwten, groene asperges, een dressing van yoghurt met avocadopuree en knoflook, en mozzarella
  • Spinazie met aardbeien, komkommer en pistachenootjes met een vinaigrette van olie, azijn, mespunt mosterd, mespunt suiker en een snufje peper
 

Geef een reactie

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Voer de CAPTCHA in om aan te tonen dat dit geen geautomatiseerde actie is.