default-header
HomeNieuwsVan HARTe welkom!

Van HARTe welkom!

Columns

woensdag 23 september 2020, door Hartpatiënten Nederland

 

Aan mij de eer om deze spiksplinternieuwe uitgave van HartbrugMagazine – oftewel HPNL magazine – te openen. Ik durf gerust te zeggen dat ik daar trots op ben! Eigenlijk zou ik deze eer van harte gunnen aan Léon en Yvonne, die hier samen alle credits voor verdienen. Het valt u ongetwijfeld meteen op dat het tijdschrift een ware metamorfose heeft ondergaan. Misschien herkende u het in eerste instantie überhaupt niet als onze uitgave? Ik kan zelf in ieder geval niet wachten totdat het eerste exemplaar bij de drukker van de band rolt en ik het in handen heb. Maar natuurlijk ben ik erg benieuwd naar úw mening! Hieraan hechten we altijd veel waarde; we horen het dus graag van u.

Zoals u misschien weet, zijn we de laatste tijd achter de schermen met allerlei activiteiten en vernieuwingen bezig. Een nieuwe strategiebepaling, een nieuw magazine, maar ook een compleet nieuwe website. Al deze ‘projecten’ kosten veel tijd en energie, maar dat hebben we er heel graag voor over. Daar ben ik heel blij om. Wij doen met het hele team van Hartpatiënten Nederland enorm ons best om u als donateur zo goed mogelijk te kunnen voorzien in uw wensen en behoeften. Ik hoop dan ook dat wij hierin slagen. Wij kijken trots, maar ook positief en enthousiast, terug op 50 jaar Hartpatiënten Nederland. In de eerder verschenen Jubileum-special heeft u hier meer over kunnen lezen. Hopelijk heeft u hierdoor een goede indruk gekregen van de historie van Hartpatiënten Nederland. Ik ontving vele mooie en hartverwarmende reacties op deze special, waarvoor mijn grote dank. Heel fijn dat het zo gewaardeerd wordt!

Behalve terugkijken op de afgelopen jaren, is het voor ons minstens zo belangrijk om vooruit te kijken. Dit betekent ook dat we met de tijd mee moeten gaan. Vandaar al die eerdergenoemde
veranderingen. Meer hierover is te lezen in deze uitgave. Ook besteden we in dit magazine ruim aandacht aan een ander bijzonder initiatief van Hartpatiënten Nederland: virtuele assistent Yara. Meer
hierover leest u op pagina 10. Het vooruitkijken naar de toekomst doen we graag samen met u, want we hopen natuurlijk nog vele jaren te bestaan. Onafhankelijkheid, eerlijkheid en objectiviteit staan hoog in ons vaandel. Om dat te kunnen blijven waarborgen, worden wij niet gesubsidieerd door de farmaceutische industrie of door de voedingsmiddelenindustrie, maar ook niet door de overheid. Wij danken ons bestaansrecht dus aan u! Van HARTe dank hiervoor. Ik hoop dat we op u kunnen blijven rekenen!

Marly van Overveld


Geef een reactie


Reacties (4)

 • famwijk 29 oktober 2020

  Mooi deze nieuwe uitvoering. Interessante artikelen.
  Digitaal lukt het nog niet om de premium artikelen volledig weer te geven. Ik ben ingelogd of moet er nog iets anders gedaan worden?

 • G.A.F Ger Kok 2 november 2020

  Ik heb het HPNL al wel op papier gekregen kortgeleden maar zou het ook graag digitaal hebben om te bewaren Groetjes

 • Thijs Mooren 5 april 2021

  Een magazine dat er zijn mag! Ik heb nu al meer artikelen gelezen dan in welk ander willekeurig tijdschrift. Ondanks het digitale tijdperk, vind ik lezen van papier (en dan een tijdschrift dat er prettig uitziet zoals HPNL-magazine) toch meer uitnodigend.