default-header
HomeNieuwsVakantiegevoel

Vakantiegevoel

Columns

maandag 13 augustus 2018, door Hartpatiënten Nederland

Zoals u weet, ben ik zeer regelmatig op pad met een heleboel lieve Hartbrugreizigers. Dit is werkelijk fantastisch om te kunnen en mogen doen, en ondanks dat ik inmiddels al 39 HartbrugReizen op mijn naam heb staan als vaste begeleider, heb ik er nog steeds evenveel plezier in als toen ik ermee begon. Of misschien nog wel meer zelfs! Ik krijg veel energie van al die superleuke, enthousiaste, lieve en dankbare reizigers. En natuurlijk ook van alle mooie bestemmingen die we bezoeken: dat ik zelf reislustig ben is zeker mooi meegenomen.

Het is dan ook vreemd voor mij om eventjes een ‘zomerstop’ te hebben. Enerzijds is het fijn omdat ik zelf dan wat meer vrije tijd heb, anderzijds mis ik de HartbrugReizen ook echt. Het is en blijft mijn passie! Ik kijk dan ook al enorm uit naar de mooie najaarsreizen die gepland staan, naar Oost-Beieren, Umbrië (Italië), Berlijn en Istrië (Kroatië). Heeft u ook zin om nog eventjes te genieten van het najaar? Bel dan naar 0900 – 4 278 278 om te informeren of er nog mogelijkheden zijn.

Genieten van een vakantiegevoel kan behalve tijdens een echte vakantie natuurlijk ook tijdens andere leuke uitjes, waarover u in deze uitgave meer leest. Bijvoorbeeld door het bezoeken van leuke markten, of door uitjes te maken waardoor u een beetje kunt ervaren hoe het is om een BN-er te zijn. Ik kan er vaak al enorm van genieten om lekker van het mooie weer te profiteren op een terrasje, of naar een leuk feest of festival te gaan.

Maar de tijd vliegt, voordat we het weten is de zomer alweer om. Wacht dus niet langer en boek een mooie reis in het najaar, zodat u de zomer nog ietsje kunt verlengen. Of gaat u in januari mee met de 21-daagse overwinterreis naar Spanje? Ook een heerlijk vooruitzicht! Ik hoop u in ieder geval te ontmoeten of terug te zien tijdens een van onze HartbrugReizen: ik garandeer dat u er geen spijt van krijgt!

Column door: Marly van Overveld


Geef een reactie