Trots op CBF keurmerk

Onlangs waren wij aan de beurt voor een screening door CBF. U weet wel: het centraal bureau fondsenwerving. Deze organisatie houdt toezicht op Erkende Goede Doelen in Nederland.

Het CBF toetst of goede doelen aan strenge kwaliteitseisen voldoen: ‘Aan de 607 Erkende Goede Doelen kun je gerust geven. Dan weet je zeker dat jouw donatie daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld’.

Het CBF levert tevens ook een bijdrage aan een professionele en transparante goededoelensector. Dit doet het centraal bureau fondsenwerving door vragen over goede doelen te beantwoorden en trends en inzichten te delen met de sector en andere belanghebbenden.

Zoals u van ons mag verwachten hebben wij goed gewerkt en aan alle gestelde voorwaarden voor deze mooie erkenning voldaan. Dat betekent dat wij wederom het predicaat CBF gecertificeerd mogen voeren. En natuurlijk doen wij er alles aan om dat te behouden. Daar kunt u op rekenen.

Overweegt u een donatie of een schenking? Kijk op de site van het CBF of het goededoel van uw keuze gecertificeerd is. Dan weet u zeker dat uw bijdrage daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld.

Meer weten over de manieren waarop u ons kunt helpen? Ga naar www.hartpatienten.nl. Natuurlijk kunt u ons ook bellen: 0475-317272 of mailen: roermond@hartpatienten.nl. Wij vertellen u er graag meer over.

Wilt u meer weten over het CBF of opzoeken of een goeddoel uw steun verdient? Klik hier.