default-header
HomeNieuwsThuis bewegen? Lekker dansen rond de strijktafel

Thuis bewegen? Lekker dansen rond de strijktafel

LeefstijlMentale vitaliteit

donderdag 15 juli 2021, door Hartpatiënten Nederland

De coronamaatregelen versoepelen in grote vaart, maar toch kan of durft nog niet iedereen de deur uit. Thuis stilzitten is alleen niet best voor de gezondheid. Hartpatiënten Nederland verzamelde tips & tricks om binnenshuis meer in beweging te komen. Ook zonder Duco en Olga van Nederland in Beweging of dure apparaten is dat prima mogelijk.

Klussen

Maak van de nood een deugd door huishoudelijke activiteiten tot sport te verheffen. Al tijden van plan om die ene kast uit te mesten of de logeerkamer op te knappen, maar kwam het er niet van? Moet stofzuigen eigenlijk vaker met die kat in huis? Kunnen de ramen wel een zeemsessie gebruiken? Ga dan nu met die klussen aan de gang! U kunt de karweitjes opleuken door tussendoor naar een audioboek of podcast te luisteren.

----

Als lid van Hartpatiënten Nederland heeft u onbeperkte toegang tot alle Premium-artikelen op hartpatienten.nl. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is inloggen op uw profiel. Het zijn artikelen waar we trots op zijn en die we graag met u als trouwe lezer delen.