default-header
HomeNieuwsTechweg: de zorg van morgen

Techweg: de zorg van morgen

Geen onderdeel van een categorie

maandag 14 september 2020, door Hartpatiënten Nederland

De vier technische universiteiten in Nederland zetten zich gezamenlijk in voor versterking en bundeling van technologische kennis onder de naam 4TU. Ze leveren een bijdrage aan het welzijn in Nederland door het versterken, bundelen en maximaal benutten van kennis en creativiteit in de technologiesector. 4 TU heeft als doel voldoende en goed opgeleide ingenieurs en technologisch ontwerpers af te leveren, internationaal toonaangevend en maatschappelijk relevant onderzoek te verrichten en samenwerking tussen onderzoeksinstellingen en bedrijven te bevorderen.

De Techrede

Technologische innovaties zijn essentieel in de transitie naar een veerkrachtige, veilige en duurzame toekomst. Alleen door samen verantwoordelijkheid te nemen, zorgen we voor een soepel verloop van de transitie naar een veerkrachtige, veilige en duurzame toekomst, zo zal duidelijk worden in de Techrede. De Techrede licht diverse thema’s in de transitie uit, zoals bijvoorbeeld klimaat, gezondheid en voedsel. Waar komen we vandaan, waar gaan we naartoe en wat is daarvoor nodig?
Door de huidige omstandigheden verandert de manier waarop wij werken en netwerken. Online is nu onze ‘veilige’ verbinding met de wereld. Daarom gaat ook de Techrede compleet digitaal; 100% verbonden, innovatief en landelijk te volgen.
De eerste uitzending gaat over de gezondheidszorg en is hier te bekijken.
Meer weten over techrede? Klik hier.
Strange Geometry series. Arrangement of line drawing, math and geometry related elements on the subject of mathematics, science, education and technology