kastanjes,

Tamme kastanjes eten

Tamme kastanjes kunt u poffen in de oven en eten als snack.
Maak eerst een kruisje aan de bovenkant van de kastanje met een scherp mesje.
Warm de oven voor op 225 graden en leg de kastanjes gedurende 20 minuten op een bakplaat in de oven.
Verwijder daarna de schil. 
 
Maar tamme kastanjes zijn ook lekker als puree, of gewokt met spruitjes en champignons.
Of hak wat gepofte kastanjes in stukjes voor door de rode kool.
Rauwe kastanjes kunt u malen tot meel en dat gebruiken in plaats van bloem in pannenkoeken of een hartige taart.

Reacties (1)

  • afbeelding van Mevrouw C.
    Mevrouw C. ( )

    Goed om te lezen wat je er van kan maken.

    okt 24, 2017

Geef een reactie

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Voer de CAPTCHA in om aan te tonen dat dit geen geautomatiseerde actie is.