default-header
HomeNieuwsSamen staan we sterk!

Samen staan we sterk!

Columns

maandag 13 februari 2017, door Hartpatiënten Nederland

Welkom in de eerste uitgave van HartbrugReizen van 2017! Een nieuw reisjaar, waarin we veel gevarieerde en mooie reizen voor u in petto hebben. Nog meer dan voorheen zelfs, doordat we gaan samenwerken met reisorganisatie Oad. In deze uitgave leest u hier meer over. De samenwerking biedt veel voordelen, zowel voor bestaande als nieuwe reizigers. Ik kan u verzekeren dat de reizen even persoonlijk, gezellig en ontspannen blijven als u van ons gewend bent. Samen met Oad gaan wij ervoor zorgen dat we de komende jaren nog veel reizen voor u kunnen blijven organiseren!

In deze uitgave staan vier nieuwe reizen beschreven. Zo gaan we begin mei naar ons vaste hotel Weisser Hase in Passau. Dat wordt weer genieten! Ook hebben we drie nieuwe reizen op het programma staan: een korte reis naar de Belgische kust en twee langere (rond)reizen naar Polen en de Italiaanse Meren. Daarnaast zijn er nog enkele kamers beschikbaar voor de reizen naar het Sauerland en de Côte d’Azur. Wacht dus vooral niet te lang als u hier interesse in heeft!

Behalve dat het reisaanbod gevarieerder wordt, groeit het reisaanbod ook. In de volgende uitgaven van HartbrugReizen staan dus weer diverse nieuwe reizen voor u beschreven, waardoor er zeker voor elk wat wils is. Van korte en langere reizen tot rondreizen, van Noord-Nederland en Italië tot Noorwegen en Oostenrijk; het kan allemaal!

Ik hoop dat u net zo enthousiast bent over het reisprogramma als ik, zodat we elkaar snel ontmoeten tijdens een van de HartbrugReizen.

Column door: Marly van Overveld


Geef een reactie