default-header
HomeNieuwsReanimeren krijgt nieuwe boost in Limburg

Reanimeren krijgt nieuwe boost in Limburg

Geen onderdeel van een categorie

woensdag 18 september 2019, door Hartpatiënten Nederland

Wie in Limburg een reanimatiecursus wil volgen, wordt nóg beter bediend. De Stichting Reanimatie Limburg en VeTraNed in Roermond hebben namelijk de handen in elkaar geslagen. Samen gaan ze reanimatiecursussen verzorgen op een laagdrempelige manier voor zowel particulieren als bedrijven in Limburg. Met als doel: iedereen moet kunnen reanimeren!

Krachten bundelen

De Stichting Reanimatie Limburg heeft de afgelopen decennia vele honderden cursisten succesvol opgeleid. Dat gebeurde door ervaren en bevlogen instructeurs. Reanimatie Limburg was een initiatief van Hartpatiënten Nederland. Om ook in de toekomst reanimatiecursussen te garanderen zochten Hartpatiënten Nederland en Reanimatie Limburg naar een sterke partner, met wie de krachten gebundeld kunnen worden. En deze partner is gevonden in het bedrijf VeTraNed in Roermond.

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit van de cursussen staat bij beide partijen voorop. VeTraNed heeft voldoende in huis om naast de uitvoering van de cursussen ook de cursusadministratie op professionele wijze te beheren. De Stichting Reanimatie Limburg  garandeert cursisten dat de deelnamekosten laag zullen blijven. VeTraNed wil namelijk net als de Stichting Reanimatie Limburg zoveel mogelijk mensen leren reanimeren. “Wij zien dit als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid”, aldus Richard Dohmen, directeur van VeTraNed.

Beter materiaal, meer keuze

Door de samenwerking is het cursusmateriaal voortaan van nog betere kwaliteit. Cursisten kunnen er bovendien op rekenen dat ze tijdig worden gewaarschuwd wanneer hun certificering verloopt. Als extra service krijg je als cursist meer keuzemogelijkheden dan tot nog toe bij het bepalen wanneer en waar je een cursus wilt volgen. Dat geldt ook voor de herhalingslessen. Dus als je een keer niet kunt, geen probleem. Er zijn mogelijkheden genoeg om een geschikt tijdstip en een geschikte plaats te kiezen.

Voor meer artikelen klik hier