default-header
HomeNieuwsPersoonlijke videoconsulten

Persoonlijke videoconsulten

Belangenbehartiging

woensdag 9 december 2020, door Hartpatiënten Nederland

Heeft u vragen waarop u graag antwoorden wilt, bijvoorbeeld op medisch terrein? Of over wachtlijsten, die te lang zijn? Dan kunt u bij ons terecht. En wel via een videoconsult met een van onze medewerkers!

U benadert onze digitale secretaresse Yara op www.hartpatienten.nl. U logt in en vervolgens stelt u vragen. Zo kunt u op zoek zijn naar informatie vragen, problemen voorleggen of u vraagt Yara of ze ‘een echte collega’ een afspraak met u inplant voor een persoonlijk gesprek. Om dit te kunnen heeft u een tablet, smartphone, laptop of PC met camera en microfoon nodig.

Daarna plant de betreffende medewerker een afspraak in. Op de afgesproken dag en tijd kunt u in onze virtuele spreekkamer veilig beeldbellen met een medewerker. Daarmee heeft u thuis ondersteuning vanuit onze ervaringsdeskundigen. U hoeft geen lange afstanden af te leggen voor een persoonlijke afspraak bij ons.

Op deze manier kunt u vanuit huis videobellen waardoor u zich misschien comfortabel voelt en de communicatie soepeler verloopt. Uw vragen en onze informatie komen beter over dan in een gewoon telefoongesprek. Bovendien kunnen we dit heel gemakkelijk inplannen. Uiteraard is alles volledig beveiligd, zelfs voor het uitwisselen van medische informatie.

U ontvangt per mail een uitnodiging en een duidelijke gebruiksaanwijzing. De rest gaat vanzelf en is vrij eenvoudig. Kort voor de afspraak klikt u in de mail op “virtuele spreekkamer”. Zodra wij het videogesprek starten, ontvangt u een melding en accepteert u het gesprek. Het kan wel eens uitlopen. Als u langer dan 15 minuten moet wachten, bel dan: 085 081 1000. Niet eerder alsjeblief, want een kleine vertraging is altijd mogelijk. Mocht het allemaal niet lukken, dan bellen wij u.