default-header
HomeNieuwsOPROEP

OPROEP

Belangenbehartiging

donderdag 4 november 2021, door Hartpatiënten Nederland

OPROEP: Voor een landelijke nieuwszender is de redactie op zoek naar iemand die zich dolgraag zou willen laten vaccineren, maar dit om medische redenen niet kan. Met de aanscherping van de QR-code regels zou dit betekenen dat mensen die tot deze doelgroep behoren een sombere winter tegemoet gaan.

Graag zou de nieuwsredactie in contact willen komen met de persoon die hiermee te maken heeft en zijn of haar verhaal zou willen delen in een videoreportage vandaag. U kunt bellen naar 020 800 7702. Alvast hartelijk bedankt.


Geef een reactie


Reacties (1)

 • Ruairi Smyth 8 november 2021

  Goedeavond,

  Ik hoop dat ik niet te laat bent voor dit oproep, maark ik denk dat ik heb een mooi verhaal te vertellen over mijn situatie. Mijn moedertaal is engels, ik vind schrijven iets lastig, maar ik doe mijn dagelijks gesproken werk in Nederlands

  Ik ben Ruairi Smyth, een 38 jaar oud vader van 3 kinderen orspronkelijk vanuit ierland.

  In eind juni was ik met mijn eerste pfizer gevaccineerd. 13 dagen darna viel ik flauw in de sportschool. Ik was met spoed naar de eerste hulp in mijn locale ziekenhuis. Eerste diagnosis was pectoral spier schade en was naar huis gestuurd. 2 dagen later I voelde me nog niet beter, deze keer opgenomen in de Erste Hart Hulp. Mijn bloed prik gaaf een hoog meting van Troponin en CK. Mijn nieuwe disgnosis was Perimyocarditis, oorzak was de vaccin.

  Morgen is het 4 maanden na mijn discharge en ik ben nog steeds ziek. ik heb veel ECG, EKG, bloed prikken, etc. op 22 Okt ik was nog een keer met ambulance naar ziekenhuis gebracht, gelukkig was it een sort vals alarm. Mijn cardioloog heeft geen idee waneer ik beter word.

  In het tussentijd ik kan niet werken, mijn leven is op pauze, en de vaccinatie bewijs maak het alleen erger. Ik heb eerder wat contact gehaad met de GGD over een uitzondering voor de vaccin, dat kreeg ik niet, maar de GGD had een nieuwe prik afsprak voor mij in een ziekenhuis gemakt. Ik heb gelijk nee gezegt, het dringend advies van de CDC is dat ik moet geen 2e prik krijken.

  Ik hoop dat jullie vind dit een interesaant verhaal, en ik hoop dat ik kan het deelen met jullie en het nieuwszender.

  Met vreindelijk groet
  Ruairi