default-header
HomeNieuwsOp naar een nieuw reislustig jaar!

Op naar een nieuw reislustig jaar!

Columns

vrijdag 13 december 2019, door Hartpatiënten Nederland

Door al die mooie en gezellige HartbrugReizen vliegt de tijd, 2019 zit er alweer bijna op! Maar we kunnen gelukkig terugkijken op een zeer geslaagd reisjaar. Vele reizigers hebben genoten van mooie en gevarieerde vakanties. We bezochten veel mooie landen en plekken, maar er was vooral ook plaats voor veel gezellige momenten. Er zijn weer mooie vriendschappen ontstaan. Juist doordat groepsgevoel en saamhorigheid kenmerkend zijn voor onze reizen, voelt het na een paar dagen al als één grote familie. Altijd weer bijzonder om te zien!

In deze tijd van het jaar is het natuurlijk koud, maar we hebben mooie voorjaarsreizen voor u in petto. Blader dus snel verder om alvast uit te kijken naar een leuke (en zonnige!) vakantie. Liever niet zo lang wachten en het koude weer nu al een beetje beu? Er zijn nog enkele plekken vrij voor de 21-daagse reis naar Spanje, met vertrekdatum 10 januari.

Natuurlijk gaan we het nieuwe reisjaar vol goede moed in. Het reisprogramma is weer heel gevarieerd: van 5-daagse tot 21-daagse reizen, en van dichtbij tot ver weg. Vanaf nu ook vliegreizen! Ik weet zeker dat er voor ieder wat bij zit.

Interesse in een reis? Wees er snel bij en voorkom teleurstellingen. Bel naar 0900 – 4 278 278 voor meer informatie of om te boeken. Hopelijk tot snel tijdens een van onze HartbrugReizen!

Geen interesse in onze reizen? Geef dit uitneembare katern dan alsjeblieft aan een kennis, familielid of goede buur! Wellicht hebben zij en wij er iets aan.

Bedankt!

Column door: Marly van Overveld

Voor meer columns van o.a Marly van Overveld klik hier